Cântăreața Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor săi recent faptul că se confruntă cu niște dereglări hormonale de câțiva ani.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos”, a detaliat Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

La fiecare 6 luni merg la control”

Mai mult decât atât, vedeta a povestit că este nevoită să aibă grijă ce mănâncă, iar pentru ca lucrurile să nu iasă de sub control, la fiecare șase luni merge la control.

„Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a mai spus artista.

Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”

„De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc, la ce bag în gură. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. (…) Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, a încheiat ea.

CA să se mențină în formă, Andreea Bănică ocolește cât poate de mult carbohidrații, declara ea la un moment dat.

Vezi și Fanii o atacă fără milă pe Andreea Bănică: ”Ochii sunt frumoși, dar buzele oribile!”

Citește și:

Cum arată viitorul ginere al lui Liviu Dragnea. Fotografii rare cu cântărețul și fiica politicianului

Irinel Columbeanu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Monica Gabor