Aceasta a mărturisit că a început să-i cadă părul, motiv pentru care a recurs la tratament cu laser pentru a-și regenera podoaba capilară.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu mult timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania.

Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, că a fost de două ori infectată cu cotonavirus. Denisa Nechifor a explicat că s-a confuntat cu o cădere masivă a părului după ce a fost infectată cu COVID-19. Aceasta a recurs la un tratament cu laser pentru a scăpa de problemă și a-și regenera podoaba capilară.

Am făcut Covid și mi se părea că îmi cade foarte mult păr”

“Am făcut Covid și mi se părea că îmi cade foarte mult păr. Am căutat soluții, pentru că eu am păr, mult, cred că se și vede. Deși firul este subțire și fin, am foarte mult păr și nu aș vrea să îl pierd.

Așa că fac laser deja de câteva luni. Vin de două ori pe săptămână și pot spune că deja sunt foarte, foarte mulțumită. Pe lângă faptul că nu-mi mai cade părul, mi-au apărut foarte mult păr nou pe aici. Se regenerează și sunt mulțumită!”, a explicat Denisa Nechifor pentru sursa mai sus-menționată.

“Eu am avut Covid de vreo două ori, ultima dată în iarnă, acum, si eu și fiica mea am avut. Mi se părea că ne cade părul la amândouă, însă am vorbit cu medicul să fac doar eu tratamentul, pentru că copiii nu au voie. Cam de jumătate de an tot fac tratamentul asta”, a adăugat vedeta.

Vezi și Cât de des te poți îmbolnăvi de Covid-19! Vor fi epidemii în fiecare an?

Citește și:

Raluca Bădulescu, primele fotografii alături de iubitul tinerel. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

VIDEO Ramona Olaru și Maria Constantin au spus „DA”. Cum și unde au fost cerute în căsătorie cele două vedete