Acesta a declarat pentru Antena Stars, că încă se confruntă cu o altă boală cumplită, însă de data aceasta, alături îi este partenerul de viață. După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, Leonard Miron s-a afundat într-o depresie cruntă, care i-a dat viața peste cap.

„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe care le fac sau nu le mai fac nu sunt ok.

Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru.

A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav”, a recunoscut el.

Aflat acum într-o relație și chiar locuind împreună cu iubitul său, Leonard Miron declară: ”Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează”.

Vedeta s-a referit și la momentul în care a fost stigmatizat de mulți, după ce și-a recunoscut orientarea sexuală, moment care, practic, a făcut depresia să se instaleze. ”Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori.

Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câte vreme viața ta e făcută praf””, a declarat Leonard Miron.