Trecută de primul șoc, Andreea Marin a făcut primele declarații pe acest subiect pentru Click!.

„Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate.

În plus, acești hoți, chiar dacă ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți. Noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub brat un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea.

Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și politia și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativa de furt calificat.

Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin locuiește alături de fiică și de iubit în Voluntari. Hoții care au încercat să intre în imobil au declanșat alarma și nu au reușit să pătrundă în imobil. „La data de 20 martie a.c., în jurul orelor 21:00, polițiștii din Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază, cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infractiunea de furt calificat.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice. În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Vezi și Andreea Marin, dezvăluiri șocante după ce a pierdut două sarcini: ”Șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească”

Citește și:

Anunțul făcut de Anca Țurcașiu, la aproape un an de la divorț!

Amalia Năstase a oferit fanilor un adevărat spectacol de ziua ei! Cât de schimbată este silueta ei, la 45 de ani!