La 49 de ani, Mariah Carey e, fără îndoială, o femeie cu experiență, din toate punctele de vedere. Și cum e una dintre celebritățile pe val de foartă multă vreme, peste 20 de ani, întotdeauna a fost admirată și curtată de către bărbați.

Dar câți au reuțit să intre în așternuturile ei? Destul de mulți, dacă e să crezi tabloidele. Dacă e să o crezi pe diva de cinci ori distinsă cu Grammy, n-au fost decât cinci bărbați.

”Nu au fost atât de mulți, dar cu siguranță pachetul a fost divers”, a declarat cântăreața într-un interviu recent.

”Nu am fost decât cu cinci bărbați în toată viața mea. Sunt destul de puritană, sincer, comparativ cu cei mai mulți din această industrie”, a mai spus diva.

În tinerețe, când abia se afirma, a fost căsătorită cu Tommy Mottola, pe atunci director executiv al companiei Sony. Zece ani mai târziu, s-a căsătorit a doua oară, cu Nick cannon, cu care are și doi copii, pe Moroccan și Monroe.

Ulterior a fost logodită cu miliardarul James Packer, iar în prezent este cu dansatorul și coregraful Bryan Tananka, cu care a început relația imediat după despărțirea de omul de afaceri australian.

Vezi și Ceartă ca la ușa cortului între Mariah Carey și o fostă angajată. Cântăreața chiar ar fi bătut-o

Citește și: