Pandemia l-a pus greu la încercare, a povestit el într-un interviu recent. Fără concerte și evenimente, dar cu multe rate și cheltuieli, artistul nu trăiește deloc vremuri bune, fiind chiar nevoit să-și vândă apartamentul din Constanța în care a locuit timp de 20 de ani.

Deși are niște contracte de onorat de revelion, nu stă deloc pe roze, a recunoscut el. ”Revelioane am, pe Valea Prahovei, la niște resorturi. Problema este că nu mi-e bine. Eu am rate la bancă, mi-am cumpărat o clădire înainte de pandemie, în 2019. Am o școală de muzică de 7 ani. Pe clădire am dat 5 miliarde, cu împrumut la bancă. Și am avut rate de 200 de milioane pe lună”, a declarat el pentru Ciao.

Ca să se descurce, a fost nevoit să improvizeze în ceea ce privește finanțele. Mai mult, a fost nevoit să facă noi împrumuturi.

”Atunci îmi mergea bine și am crezut că pot să îi duc. După 4-5 luni a venit pandemia și m-a blocat total. Mi-am vândut apartamentul în care am locuit 20 de ani în Constanța. Mi-a fost foarte greu, a trebuit să dau din rate ca să nu pățesc ceva. Dar aveam un teren la malul mării, l-am schimbat pe 7 apartamente, în Mamaia Nord. Și m-am pricopsit cu 7 apartamente în Mamaia Nord, care, culmea, exact în aprilie erau gata. Le-am mobilat tot cu împrumut în bancă, am mai luat 1 miliard de lei să le mobilez.

Și acum, eu fac vara bani 3 luni din turism. Așa am făcut și vara asta. Am făcut un miliard de lei, deci ar fi 20.000 de euro, și i-am împărțit pe luni. Îi țin în bancă, efectiv să nu trec de 10.000 lei pe lună. Mai am și 7.000 de lei lunar la bancă, că mi-a mai rămas rată, și 3000 roni îmi rămân de cheltuială. Nu faci nimic cu ei, de-abia ajung să plătești facturile. Haine nu îmi mai cumpăr deloc!”, a spus el.

Câți bani câștigă din YouTube

Practic, deși e vedetă, trăiește ca un om nodmal, dacă nu iei în calcul proprietățile pe care le are și cheltuielile astronomice pentru acestea. ”Eu trăiesc cu 3.000 lei pe lună la ora asta, ca un amărât, vai de capul meu, că banii îi dau la rată. Pe bune! Mi se pare groaznic!

Dacă apare un eveniment, ceea ce e  foarte rar, pentru că nu sunt evenimente acum, sunt foarte rare. În vară am avut ceva evenimente, terase, spectacole dar cu bani puțini. Patronii ziceau că nu au nici jumătate, nici un sfert și atunci.

Anii ăștia pentru mine sunt groaznici, infiorători. Nu am trăit așa ceva în viața mea și nici nu vreau să mai trăiesc. Adică să îmi vând casa în care am stat… Bine, m-am mutat acum într-unul din apartamentele de la malul mării. Nu e mai rău, e chiar mai bine, dar nu mi-a convenit că a trebuit să vând un apartament.

Bine că am avut ce să vând, că am dat și terenul ăla. Și imediat am făcut tranzacția undeva în ianuarie, și în aprilie eram deja în pandemie, în lockdown și eu fugeam să mobilez apartamentele. Însă am avut noroc din prima.

Vor să impoziteze și Youtube-ul dar să știi că nu se câștigă așa mulți bani din el. Eu îți spun cinstit că eu vorbesc cu toți colegii… Eu, de exemplu, iau 50 de euro pe lună din Youtube, am 2.000 de clipuri acolo, emisiuni…”, a mai declarat el.

Vezi și Mihai Trăistariu, dezamăgit de femei: ”Ea se uita la vlogurile lui Dorian Popa și eu voiam să facem casă și copil”

Citește și:

Keely Shaye Smith nu are complexe! Cum a fost surprinsă la cumpărături soția lui Pierce Brosnan

Kate Hudson se mărită a doua oară la 42 de ani. Cum arată spectaculosul inel de logodnă