Politicianul este mândru nevoie-mare de moştenitorii săi, mai ales că doi dintre aceştia activează în sfera muzicală.

Din căsnicia cu Carmen Olteanu, Mădălin Voicu are doi băieţi, Ştefan şi Ion, mezinii familiei. Din căsnicia cu prima sa soţie, Adriana, au rezultat Ioana, Tudor şi Mădălin Voicu Junior, iar din relaţii pasagere, Mădălin Voicu mai are doi băieţi pe care nu i-a recunoscut. Aceştia sunt stabiliţi în afara ţării.

“Mai am doi copii, Bogdan și Alex. Unul trăiește în Franța, celălalt în Italia. Băieții nu poartă numele Voicu. Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN, ca să mă conving dacă sunt sau nu tatăl biologic. Oricum, nu le-am plătit niciodată pensie alimentară ”, declara politicianul în 2008.

Deşi relaţiile dintre mamele copiilor lui şi Mădălin Voicu au încetat, acesta a rămas aproape de copiii săi.

„Ştefan este la şcoală în clasa a doua, iar Ioan, în grupa mare la grădiniţă. Ăştia mici mă ţin într-un tonus, care îmi face bine.

Îi iubesc pe toţi copiii extraordinar de mult şi ei mă iubesc, în special ăştia mici, pentru că mă văd mai des cu ei”, a spus Mădălin Voicu într-o emisiune.

Trei dintre copii i-au călcat pe urme lui Mădălin Voicu şi au urmat cariere în domeniul muzicii. Mădălin este pianist, Ioana, violonistă, iar Tudor e DJ de muzică house.

Singura fiică a lui Mădălin Voicu e prezentatoare de ştiri

Ioana Voicu are 33 de ani şi este unica fiică a lui Mădălin Voicu. Tânăra lucrează ca prezentatoare de ştiri la radio şi TV. O altă pasiune de a Ioanei este vioara.

Ivitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, vedeta a povestit și despre tragedia vieții lui, moartea unuia dintre copiii săi. ”Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică, Cristina era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și probabil că pastilele erau la îndemână undeva, că altfel nu-mi explic… să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost!

Am avut trei mari suferințe: moartea lui Ioan, moartea bunicii și moartea tatălui meu, care m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întărește și când dai examenul de rezistență și de putere de a trece peste anumite necazuri și supărări.

Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu și l-a luat la el. Sigur că mă duc la cimitir…”, a mărturisit Mădălin Voicu despre băiatul său mort.

Mădălin Voicu are o iubită mai tânără cu 22 de ani decât el

Mădălin Voicu a divorţat de pictoriţa Carmen Olteanu în anul 2017, dar şi-a găsit rapid fericirea în braţele unei femei, care este cu 22 de ani mai tânără decât el.

Politicianul şi iubita sa au apărut împreună în public în primăvara lui 2019, atunci când au participat la un eveniment cultural. Mădălin Voicu a povestit la acea vreme că între el şi Adriana a fost dragoste la prima vedere.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap.

Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, povestea Mădălin Voicu.

Cu câte femei s-a iubit

În aceeași emisiune, de marți seara, Mădălin Voicu a fost provocat să vorbească despre femeile care i-au trecut prin viață și așternuturi, de-a lungul timpului.

Întrebat de ce nu a putut să se oprească la o singură femeie, Mădălin Voicu a izbucnit în râs: ”Viața mea a fost ca o furtună. Să știi că eu nu m-am căsătorit de nevoie vreodată.

Singura căsătorie care a fost artificială, acum făcând analiza, istoric vorbind, a fost cu doamna pictoriță, când plecând la Bonn (a fost propus pentru funcția de consul general – n. red.) trebuia să fiu un om normal.

Amantă? Sună urât, eu nu cred că e așa ușor, e complicat… Bărbații mai scapă așa, dar nu trebuie să fie o amantă, sau o chestie secretă, un concubinaj, un lucru care să devină permanență”, a spus Mădălin Voicu.

”Tu crezi că între timp nu s-au mai întâmplat lucruri? Cu altele, sigur… mie îmi trebuie o țeavă să mă țin de ea, nu trebuie să fie neapărat nu știu ce fugă de acasă sau trădare…” , a mai spus acesta

”De ce nu v-a ajuns niciodată o singură femeie?”, a continuat Denise Rifai. ”Sunt pofticios”, a spus râzând Mădălin Voicu.

Nu-i frumos să zică lumea că mă laud”

Însă tirul întrebărilor legate de femei nu s-a oprit aici. ”Cu câte femei v-ați iubit?”, l-a întrebat omul de televiziune. ”Dar tu crezi că eu am ținut numărul? Am avut în tinerețe un carnet în care scriam numele, blondă, brunetă, înaltă, slabă, niște detalii din astea, unele care erau și cu cruciuliță că m-au îmbolnăvit. Aveam o evidență clară, dar pe vreo….

Lasă că îți spun după emisiune numărul că nu vreau să… nu-i frumos să faci din treaba asta vreun subiect. Nu-i frumos să zică lumea că mă laud”, a spus râzând Mădălin Voicu, nevrând să dezvăluie numărul femeilor din viața lui.

Vezi și După ce Ilie Năstase a spus că a avut 2.500 de femei, a venit și rândul lui Jean Paler. Cum arată palmaresul lui

Citește și:

Ce gentlemen! Gestul făcut de prințul William pentru Kate în prima lor apariție după înmormântarea prințului Philip

Aurel Pădureanu, evacuat din casă după moartea Corneliei Catanga: ”Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo…”