Este ”pe piață” din 2016, după ce s-a despărțit de cea de-a doua soție a sa, Angelina Jolie. Teoretic e pe piață, pentru că nu a fost întotdeauna deschis unei relații, având propriii demoni de învins. S-a luptat cu dependența de alcool, în care își găsise refugiul după eșecul mariajului care i-a adus și șase copii.

Iar presa l-a tot cuplat ba cu o actriță, ba cu alta, ba cu un designer de bijuterii. Într-un interviu recent, actorul s-a deschis vizavi de această latură personală a vieții sale. Întrebat dacă citește articolele care se scriu despre el, articolele mondene, actorul din ”Once Upon A Time… In Hollywood” a recunoscut că da. Însă de cele mai multe ori, vreun cunoscut îi arată articolul, mai cu seamă când e vorba despre el și o femeie.

Iar cea mai recentă femeie despre care presa a scris că ar avea o relație cu el este actrița Alia Shawkat, cunoscută din serialul ”Arrested Development”. În ciuda celor apărute în presă, starul din ”Legendele Toamnei” susține că între el și actriță nu este nimic altceva decât o prietenie platonică.

Actorul a negat și restul presupuselor relații, dând de înțeles că nici nu caută să fie cu cineva.

”Nu știu câte femei au spus că s-au întâlnit cu mine în ultimii doi sau trei ani, dar nimic din toate acestea nu este adevărat”, a spus el.

Prima căsătorie a actorului a fost cu Jennifer Aniston, actrița din ”Friends”, și toată lumea îi vedea ca formând un cuplu pe vecie. Numai că actorul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, pe care a întâlnit-o pe platoul de filmare. Au ajuns să formeze un cuplu timp de 12 ani și să devină părinți pentru șase copii: Maddox, de 18 ani, Pax, de 16 ani, Zahara, de 14 ani, și cei trei copii biologici Shiloh, de 13 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 11 ani. Dar n-a fost să fie. Nici acest mariaj nu a ținut.

Cea care a depus actele de divorț a fost Angelina Jolie, iar de atunci cei doi se luptă în justiție pentru custodia copiilor.

Vezi și Brad Pitt are o iubită cu 25 de ani mai tânără. E actriță, dar nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună

Citește și: