Însă Jeff Bezos și soția lui scriitoare, MacKenzie Bezos, în vârstă de 48 de ani, care au patru copii împreună, au reușit să se înțeleagă exemplar, niciun fel de detalii picante sau vreun scandal neajungând în presă. Asta, chiar dacă miliardarul are deja o nouă iubită, jurnalista Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, care și ea a divorțat după 13 ani de mariaj.

fosta sotie a miliardaruluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Astfel, Jeff Bezos a rămas cu 75% din companie, iar fosta sa soție cu 4%. În plus, MacKenzie şi-a cedat şi toate drepturile de vot lui Jeff Bezos și şi-a cedat participaţia la publicaţia Washington Post şi la Blue Origin, compania prin care CEO-ul Amazon doreşte să contruiască rachete.

Cei doi au acționat ca o pereche până în ultimul moment, ei făcând publice detaliile financiare ale divorţului pe Twitter, în postări publicate pe conturile personale la aceeaşi oră.

Întregul pachet deţinut de cei doi Bezos valorează 143 de miliarde de dolari, la valoarea actuală a acţiunilor. Astfel, Jeff Bezos va rămâne şi cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 130 de miliarde de dolari, potrivit topului Forbes.

MacKenzie Bezos a fondat Amazon alături de soţul ei, la doar un an după ce s-au căsătorit, în 1993, iar în primii ani de existenţă ai acesteia a jucat un rol important. În ultimii ani, ea s-a retras, concetrându-se mai mult pe acţiunile caritabile.

Vezi și De asta divorțează? Cum arată și cine este amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Citește și: