Bianca Drăgușanu a acceptat în urmă cu ceva timp să participe la acest reality show, provocare pe care o acceptă foarte multe cupluri de vedete de la noi din țară, pentru a-și testa limitele și pentru a se lupta pentru titlul cel mare. Mai mult, se știe că fiecare persoană publică care semnează contract cu Antena 1 își negociază foarte bine suma pentru care acceptă să-și părăsească confortul din propria locuință și să meargă în necunoscut, fără mâncare, bani sau adăpost.

În acest sens, Bianca Drăgușanu spune că a primit o ofertă bunicică din partea trustului, însă, cu toate acestea, blondina și-a dorit să părăsească competiția cât mai repede, întrucât nu mai rezista condițiilor dure de acolo.

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni.

Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo. Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un milion de euro!

Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a spus Bianca Drăgușanu, conform cancan.ro.

bianca-si-sora-ei-la-asia-expressSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată”

În trecut, Bianca Drăgușanu dezvăluia cât de ușor câștigă zilnic banii. Vedeta se declară a fi cu adevărat o norocoasă datorită faptului că poate îmbina plăcutul cu utilul, fără să fie nevoită să muncească conform unui program normal de muncă sau sub conducerea unui șef.

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă.

Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, a declarat vedeta pentru Spectacola.

Cine îi plătește vacanțele vedetei

Cât despre vacanțe, Bianca spune că atunci când merge însoțită de un bărbat în vacanță, acesta trebuie să plătească, fără îndoială. În rest, aceasta spune că întotdeauna și-a autofinanțat propriile plăceri și excursii.

„Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură, atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el.

Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu. E același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva!

N-am fost (n.r. într-o astfel de situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere…”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Vezi și De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în pantofi: “De fiecare dată fac așa”

Citește și:

Când naște Daniela Crudu. Asistenta TV e complet schimbată cu burtica de gravidă!

Suri Cruise a împlinit 17 ani și e superbă. Ce meserie și-a ales fiica lui Tom Cruise. Din păcate, acesta refuză să o mai vadă