Actrița a fost fotografiată recent de paparazzi, la plajă, în Cabo San Lucas, Mexic, alături de mama ei.

Într-un costum întreg, galben, vedeta, fosta iubită a lui Sean Penn, părea foarte relaxată, bucurându-se din plin de apă.

La un moment dat, a fost aproape de un „accident” care să-i lase la vedere bustul, după cum se vede și în pozele făcute de paparazzi.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Charlize Theron and her mother Gerda enjoy the warm weather in Mexico!  **WEB embargo until 7:30  pm ET on November 28, 2021**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Chiar dacă la un moment dat a devenit vizibil că este fotografiată, Charlize Theron a ignorat paparazzii și și-a văzut în continuare de treabă.

Cu un zâmbet mare pe buze, s-a simțit în largul ei cu mama și fiicele ei, cele care au întovărășit-o în vacanță. Vedeta e mamă a doi copii adoptați, Jackson și August, ambii de culoare.

Vezi și Charlize Theron explică de ce își crește băiatul ca pe o fată și nu ai cum să nu-i dai dreptate. Fiul ei se îmbracă numai în fuste!

A înotat și s-a dat cu placa fără să renunțe la ochelarii de soare sau la bijuterii. De remarcat că silueta zveltă și picioarele lungi și tonifiate s-au păstrat de-a lungul timpului și că actrița originară din Africa de Sud rămâne o frumusețe care trece testul timpului.

Charlize și-a luat o pauză binemeritată după un an încărcat. Și 2022 se anunță a fi promițător la capitolul proiecte importante. Aceasta va produce și va juca în mai multe filme, printre care „Atomic Blonde 2” și „The Old Guard 2”.

Citește și:

Unde a dispărut Julio Iglesias și care e în prezent starea de sănătate a marelui artist

Ce i s-a întâmplat Andreei Bălan: ”Am coborât pe la 12 noaptea…”. E a doua oară când pățește așa ceva