”Oamenii fac mereu referire la faptul că între mine și Kat există o diferență de vârstă, însă întotdeauna am spus că o căsnicie poate fi ruinată de mulți factori. Iar vârsta e doar unul dintre ei. Sunt multe lucruri care pot merge rău. Cred că noi ne-am descurcat bine împreună.”, a spus David Foster pentru revista People.

David Foster și Katharine McPhee s-au căsătorit în 2019, după o logodnă de un an, iar în urmă cu 11 luni au devenit părinții unui băiețel – Rennie.

David Foster Foundation 30th Miracle GalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi s-au cunoscut însă în 2006, la show-ul tv American Idol, acolo unde David a fost mentorul lui Katherine care s-a clasat pe a doua poziție în ediția din anul respectiv.

Câștigător a 16 premii Grammy, producătorul a mai fost înainte căsătorit de patru ori și mai are cinci copii din relațiile anterioare (Allison, 51 de ani, Amy, 47 de ani, Sara, 40 de ani, Erin, 39 de ani și Jordan, 35 de ani), dar și șapte nepoți.

„Este minunat să fii tată”, spune el. „Poate suna a clișeu dacă spun: „Acum am mai mult timp”, dar am: am mai mult timp. Și nu fac nicio diferență între copiii mei pentru că îi iubesc pe toți în mod egal, chiar și acum, după nașterea fiului meu”, a mai adăugat David Foster.

Întrebat dacă fiul său cel mic moștenește abilitățile muzicale ale părinților săi David Foster a glumit: „El interpretează impecabil Mozart și Bach. La 11 luni?… Evident, încă nu vedem niciun talent muzical, dar cine știe?”

Citește și: O viață grea, cu drame dintre cele mai îngrozitoare, cu refugiul găsit în alcool… Dar Carmen Rădulescu e o învingătoare! Cât de bine arată și se simte la 58 de ani!

xBritney Spears, surprinsă de paparazzi la plajă. Cum arată diva la 40 de ani în costum de baie