Cristina Spătar trece prin clipe grele. După ce și-a pierdut mama de cancer, acum a aflat că și tatăl ei are cancer la gât.

Frumoasa artistă a fost invitată la Vorbește lumea, unde a vorbit deschis despre greutățile prin care trece.

Aceasta a mărturisit că a fost greu încercată de viață. După ce timp de trei ani și-a îngrijit mama care a murit de cancer, acum a aflat că și tatăl ei e bolnav. Medicii au descoperit că acesta are cancer la gât.

Artista a mărturisit că deși se află într-o relație, se simte foarte singură. Mai exact, ea a precizat că are nevoie și de un tată pentru copii ei. Cristina a mărturisit că trebuie să aibă grijă acum de tatăl ei, deși nici ea nu are o perioadă prea bune și este atât de stresată că în unele zile nici nu se poate ridica din pat.

„Am zile în care nu mă pot ridica din pat. (…)Sunt grijile zilelelor de mâine, mai ale din cauza perioadei prin care trecem. S-au oprit concertele, adică nu prea mai sunt mai deloc. (…) Copiii și muzica sunt lucrurile care mă fac să merg mai departe și să zâmbesc”, a spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar a trăit mulți ani într-un palat, apoi după divorțul de Alin Ionescu a fost nevoită să se mute în chirie, într-un bloc modest, și să-și vândă mare parte din bijuterii pentru a se putea descurca. La începutul anului, ea a reușit să-și cumpere în rate o casă, în valoare de 100.000 de euro, însă pandemia i-a dat planurile peste cap.

Cristina Spătaru și Alin Ionescu s-au căsătorit în anul 2008, iar acum patru ani au divorțat. Însă, cei doi au împreună doi copii: Aida și Albert, de creșterea și educația cărora se ocupă artista și noul său iubit. Chiar Cristina Spătaru a declarat într-un interviu recent că actualul său iubit se implică activ în creșterea copiilor, ceea ce apreciază foarte mult la el. Însă, artista vrea ca și tatăl lor natural să fie prezent în viața lor și să-i susțină financiar.

Citește și:

S-au despărțit sau nu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner? Cei doi au oferit indiciul suprem

Lidia Buble a făcut primele declarații despre despărțirea de Răzvan Simion