Acum, cântăreațșa a spus cu subiect și predicat dacă mai are vreo legătură cu Tibi sau dacă în viața ei a intrat alt bărbat.

În ultima perioadă, Cristina Spătar a fost asociată cu tot felul de bărbați. Paparazzii au surprins-o alături de mai mulți bărbați, însă vedeta a negat vehement zvonurile. Ea a dorit să facă lumină în ceea ce privește acest aspect. „Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii.”, a spus Cristina Spătar, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Artista a trecut printr-un divorț dureros, iar relația cu fostul soț este acum inexistentă. El s-a recăsătorit și mai are încă un copil cu actuala soție.

Chiar dacă Cristina Spătar nu mai păstrează legătura cu acesta, copiii merg destul de des acasă la tatăl lor.

S-a mutat sau nu în străinătate?

S-a speculat mult și că vedeta s-ar fi mutat peste hotare sau că ar fi avut mari probleme financiare. Vedeta a dorit să lămurească odată pentru totdeauna acest aspect și a dezvăluit adevăratul ce se întâmplă în viața ei.

Fosta Regina R&B a decis să dispară pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, astfel că în ultimele luni nu a mai putut fi văzută în emisiuni sau la apariții mondene. Motivul este unul cât se poate de simplu: a vrut să își dedice cât mai mult timp creșterii copiilor ei.

Încă de la vârste fragede ambii copii – Aida, Albert – și-au găsit drumul pe care vor să îl urmeze în viață. Fetița, în vârstă de 9 ani, tocmai a terminat cu brio un concurs de modelling, iar Albert, de 11 ani, este căpitan al unei echipe de fotbal.

Deși s-a speculat că s-a mutat în Londra, Cristina Spătar a infirmat zvonurile, însă a mărturisit că ar face acest pas doar pentru binele copiilor ei. “Sora mea stă în Anglia. Am fost la ea în vizită și apoi s-a speculat, vezi Doamne, că m-am mutat acolo. Mi-ar plăcea pe viitor să mă mut acolo, dar doar pentru copii, să studieze. Sunt mult mai multe oportunități acolo, față de România și legislația e de așa manieră încât să te ajute, nu să te împiedice, în orice ai vrea să întreprinzi.”, a declarat Cristina Spătar, pentru aceeași sursă.

În Italia s-ar muta

Vedeta a declarat că singura țară unde ar vrea să trăiască în afară de România ar fi Italia, acolo unde și sora ei plănuiește să se mute. “Sora mea, în câțiva ani se va retrage în Italia. În Italia chiar mi-ar plăcea să stau. E fain tare acolo. Nu mă mut în Anglia, dar dacă copiii vor vrea să studieze acolo, ok. Pentru facultăți chair se merită, m-am documentat.”, a mărturisit Cristina Spătar.

Vezi și Cristina Spătar, în doliu. Și tatăl ei a fost ucis de aceeași boală care i-a luat mama: ”Acolo o vei reîntâlni pe ea…”

Citește și:

Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul ei soț, Maria Drăgulescu: „Cred că l-au tratat destul de prost”

Ce nu mănâncă Bianca Drăgușanu niciodată. Cum a slăbit 30 de kilograme în 6 luni