Cristina Spătar și proaspatul soț au trecut deja prin primele etape ale relației și au și oficializat-o în timp record. După ce zilele trecute a făcut cununia civilă, cei doi se pregătesc de nuntă, care este programată în vara anului 2023.

Cristina Spătar și proaspătul soț, pas important după căsătorie

Viața Cristinei Spătar a luat o întorsătură radicală la vârsta de 50 de ani, după ce artista s-a măritat pe repede înainte, zilele trecute, la starea civilă și urmează să se mute împreună cu proaspătul soț în noua casă de la Crevedia. A lăsat în urmă o căsătorie, dar și o relație neașteptat de longevivă cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea.

Acum, cântăreața este este mai fericită ca niciodată alături de afaceristul din Vâlcea. Vicențiu Mocanu are afaceri în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. Se pare că artista i-a devenit parteneră de afaceri și vor avea împreună o companie în Dubai.

Ce dorință au copiii Cristinei Spătar

Surse din anturajul acesteia au dezvăluit pentru Antena Stars că și copiiii vedetei îl plac foarte mult pe actualul ei soț și ei ar fi cerut la unison să fie adoptați de noul lor tată ca să îi poarte numele.

Totul s-a întâmplat foarte repede, după ce artista a fost cerută în secret în căsătorie în Dubai de către noul ei iubit. Pe 10 decembrie cei doi au făcut cununia civilă în București și și-au programat chiar și nunta pentru vara lui 2023.

Vezi și Cristina Spătar s-a măritat la Primăria Sectorului 1, din București. Cât de elegant s-a îmbrăcat la marele eveniment!

Citește și:

Durere fără margini pentru actrița Kim Cattrall, vedeta din Sex and the City: ”Shane Cattrall 1929 – 2022. Odihnește-te în pace”

Paula Seling a adoptat o fetiță. A păstrat secretul timp de 6 ani, iar acum o prezintă în toată splendoarea