Situația e însă cu totul alta acum, după ce cântăreața a suferit o liposucție, grăsimea extrasă fiindu-i injectată în fese. Rezultatul, pe care vedeta încă nu vrea să-l arate, e o talie mai subțire și un fund mai bombat, așa cum nu mai spera să aibă la 48 de ani.

Chiar dacă admite că a avut mari emoții, iar fiul ei a rugat-o să nu facă operația, asigurând-o că e frumoasă, Cristina, încurajată și de rezultatele spectaculoase ale colegelor de breaslă, a făcut pasul.

asa arata vedeta inainte de operatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mulţumită de rezultat, vedeta a povestit despre aceste transformări, plănuite de mai multă vreme: ,,Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială.

Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie, conform Click.

Medicul care a operat-o a dat mai multe despre intervenție: ”I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese, pentru a corecta câteva imperfecţiuni.

Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică.

În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură. Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”, a mai spus acesta.

Câte ”upgrade-uri” și-a făcut Cristina Spătar

Cristina Spătar nu este la prima operație de înfrumusețare. Vedeta, cândva supranumită ”Regina R&B”, şi-a făcut, în 2006, o operaţie la nas, la o clinică din Italia, din cauza unei deviaţii de sept, pentru care a scos din buzunar suma de 8.000 de euro: „Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie”, recunoştea ea, într-un interviu la TV.

Are şi un lifting facial şi şi-a arcuit mai mult sprâncenele. În plus, a bifat şi trei intervenţii chirurgicale la nivelul bustului.

Solista are doi copii, Aida Maria şi Albert Ionescu, cu fostul soţ, Alin Ionescu, cu care a fost căsătorită între anii 2008-2016.

Vezi și Soția lui Alin Ionescu a confirmat că este însărcinată. Fostul soț al Cristinei Spătar va deveni din nou tată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: