Pentru că pandemia i-a afectat foarte mult veniturile, Cristina Spătar s-a văzut nevoită să ia o decizie radicală: s-a mutat în Londra.

Demersurile au fost începute în urmă cu mai multe luni, atunci când Cristina a început să simtă acut lipsa banilor, din cauza evenimentelor anulate în pandemie.

Cristina Spătar vrea să lucreze în imobiliare

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel.

A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, a povestit un apropiat de-al vedetei în urmă cu o lună.

Iată că artista a făcut deja pasul spre o altă viață și s-a mutat în Londra, în casa surorii ei. Narcisa locuiește de mai mulți ani în Anglia și o va ajuta să-și găsească un loc de muncă în domeniul imobiliarelor.

cristian-spatar-s-a-mutat-in-anglia-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

De ce s-a despărțit Cristina Spătar de iubitul ei

Rămasă recent și singură, după ce s-a despărțit de iubit, pe Cristina nu o mai lega mare lucru de țară.

Vedeta și fostul iubit, mult mai tânăr decât ea, au decis în luna mai a acestui an, de comun acord, să ia o pauză în relație.

Motivele separării nu se cunosc, dar cei doi par să fi rămas în relații de prietenie.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză.

Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la momentul respectiv.

Vezi și Situație disperată pentru Cristina Spătar! Ce decizie a luat cântăreața, mamă singură a doi copii

Citește și:

Emi și-a cerut în căsătorie iubita, în direct, la Asia Express. Cât de frumoasă este Mădălina!

Nu s-a putut abține! Gabriela Prisăcariu a arătat pentru prima oară chipul băiețelului ei și al lui Dani Oțil! Reacția matinalului este de milioane!