Din cauza unei dureri uriașe de cap, Cristina Spătar a ajuns zilele trecute la spital, acolo unde, după numeroase analize și investigații, a aflat că suferă de sinuzită. Medicii i-au recomandat vedetei să fie operată, astfel că artista nu a stat prea mult timp pe gânduri și a decis să facă intervenția.

”Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu”

Din fericire, totul a decurs bine, iar artista va fi externată azi. Ea a mărturisit că starea ei a fost destul de gravă înainte de intervenție, căci i s-a descoperit o sinuzită.

Cântăreața susține că a avut parte de cele mai bune condiții în spital și nu a simțit nicio durere în timpul operației.

“Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu.

Am ajuns la Urgență, mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă”, a spus Cristina Spătar pentru Click.ro.

Artista susține că i s-a făcut anestezie totală, iar după intervenție a reușit să de odihnească destul de bine și acum poate respira normal, iar durerile de cap au dispărut.

”Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a mai zis ea.

cristina-spatar-pe-patul-de-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Copiii vedetei au rămas cu fostul ei soț

Câtă vreme s-a aflat pe mâinile medicilor, copiii ei, căci este mamă singură, au rămas cu tatăl lor, omul de afaceri Alin Ionescu, de care s-a despărțit în urmă cu câțiva ani.

Cântăreața susține că și Albert și Aida au fost foarte îngrijorați de starea ei de sănătate, dar le-a promis că va fi bine și va trece și peste această cumpănă.

“Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei! Albert tocmai ce m-a sunat sa mă întrebe: mami, ești bine? Te-ai trezit? Când vii acasă? Vrem acasă! De abia aștept se merg la copii!”, a mai declarat cântăreața.

Vezi și Cristina Spătar, atac către actuala soție a fostului ei bărbat. Ce acuzații îi aduce

Citește și:

Cântăreața Sabrina face furori în costum de baie la 54 de ani! Uite și cum arată băiatul ei major

VIDEO Denise Rifai, în cei mai scurți pantalonași, pe străzile din București. Vedeta de la Kanal D „a îmbolnăvit” trecătorii