La finele anului trecut, cei doi îndrăgostiți au spus marele „da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă se vor desfășura cu mare fast la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al soțului ei, milionarul Vicky Mocanu.

Nunta va fi una mega fastuoasă, pentru că vor participa mulți politicieni și multe nume cunoscute din showbiz. Va fi o mega-petrecere cu 500 de invitați!

Conform Click!, nașii, deloc puțini la număr, au fost aleși pe sprânceană și sunt prieteni buni cu mireasa, din zona muzicii. E vorba despre Cristina și Vicențiu Mocanu, Corneliu și Angela Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă și bun prieten cu Cristina Spătar. Cu așa nași, va fi un adevărat regal muzical!

De Ion Paladi, unul dintre nașii de cununiei ai artistei, pe Cristina Spătar o leagă mai multe, mai ales că ea este, la rândul ei, nașa băiatului său.

“Noi cu Cristina ne cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița, am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră.

După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci și apoi am făcut o piesă împreună, „Fa Marie cu bariz”, care are 9 milioane de vizualizări pe Youtube.

Anul acesta, pe 28 aprilie, am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky, până atunci doar îmi povestea despre el. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu, nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina, apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii de nuntă. M-a luat prin surprindere.

L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă, i-a anunțat pe toți ce veste avem “Ion și Cornel o să fie nașii noștri!”, Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare!

La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie. Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și am întrebat dacă este posibil să fim nași, având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problema”, a povestit pentru sursa citată Ion Paladi, unul dintre nașii de cununie ai Cristinei Spătar.

Invitați unul și unul

Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău sunt prietenii și colegii de suflet ai Cristinei Spătar, care nu vor lipsi de la nuntă.

cristina-spatar-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cristina Spătar și milionarul Vicențiu Mocanu, cunoscut ca Vicky între prieteni sunt împreună de aproape doi ani. Artista a fost cerută în căsătorie într-un cadru unic în Dubai. La scurt timp regina RnB a făcut cununia civilă cu alesul inimii sale.

Cununia civilă a fost într-un cadru restrâns, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au avut doar nașii și câtiva apropiați prezenți în momentul în care au semnat actele. Nunta, care este peste câteva zile, se anunță însă spectaculoasă, la fel de fastuoasă sau poate și mai și ca prima nuntă a vedetei, din 2008.

Cristina Spătar, cadou de milioane de euro din partea viitorului soț

Cristina Spătar și-a petrecut ziua de naștere în acest an într-un hotel de lux din Bulgaria, unde a avut alături persoanele dragi din viața ei. Cântăreața a împlinit 51 de ani pe 17 iunie și a fost sărbătorită așa cum se cuvine.
Vicențiu Mocanu, soțul vedetei, a pus la cale o surpriză pentru partenera lui și i-a luat un tort spectaculos, dar și un buchet uriaș de flori. Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că omul de afaceri i-a dăruit Cristinei Spătar de ziua sa un bloc.

„Nu mi-a venit să cred ce cadou am primit de la Vicky. Am rămas impresionată. Contează și materialul în viață pentru că trebuie să ai cu ce să îți crești copiii”, a declarat artista pentru fanatik.ro.

Clădirea are 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, a cărei valoare a fost estimată la peste două milioane de euro. Blocul se află în Crevedia, în județul Dâmbovița. Așadar, artista este nevoită să se ocupe acum de această afacere.

„De ziua mea, soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de două milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a mai spus cântăreața.

Cine este soțul Cristinei Spătar

Vicențiu Mocanu se numără printre cei mai prosperi și importanți oameni de afaceri din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul  deține două companii în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor.

Afaceristul și Cristina Spătar dețin împreună o companie în Dubai și sunt asociați la o firmă de construcții. Milionarul nu se uită la bani atunci când vine vorba să își răsfețe soția. De Ziua Îndrăgostiților, solista a primit în dar o limuzină Maybach. Prețul unui astfel de automobil pornește de la 300.000 de euro.

Vezi și Ce mari și frumoși sunt copiii Cristinei Spătar! Aida a împlinit 11 ani și seamănă cu mama ei. Albert e leit tatăl

Citește și:

Ștefan Bănică Jr, adevăratul motiv pentru care poartă mai mereu ochelari de soare, chiar și în emisiuni

Kim Kardashian, ipostaze inedite la piscină: complet naturală, fără filtre