Și se pare că bijuteria, căci despre așa ceva este vorba, a făcut tot banii, dacă e să judecăm după zâmbetul afișat de către vedetă pe rețelele de socializare, unde a arătat tuturor ce generos e soțul ei, dar și ce gusturi rafinate are.

Vedeta s-a fotografiat într-un restaurant de lux, la cina festivă, purtând la gât un colier cu diamante nou-nouî, simbol al dragostei și prețuirii soțului ei.

artista-a-primit-de-la-sotul-ei-un-colier-cu-diamanteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După ani deloc simpli, după divorț, timp în care a fost mamă singură, iată că a ieșit soarele și pe strada Cristinei Spătar. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Vicențiu Mocanu, cu care s-a și căsătorit. Cei doi urmează să facă și nunta anul acesta.

Cristina Spătar, cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar

La 50 de ani, cu doi copii, Cristina Spătar a început o nouă viață. În decembrie anul trecut, solista s-a măritat cu afaceristul din Vâlcea, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în Dubai. Șirul cadourilor nu a început acum, ci în urmă cu mai puțin de o lună, de De Valentine’s Day, când solista a fost răsfățată cu un cadou extrem de costisitor: o limuzină Maybach.

Solista duce o viață de prințesă, iar gesturile de dragoste sunt dublate de cadouri extravagante, pe care doar milionarii și le permit. Maybach-ul cu fundiță roșie, primit de la soțul ei, a costat nu mai puțin de 300.000 de euro.

Cine este milionarul Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar

Cristina Spătar, care a împlinit 50 de ani pe 17 iunie, a luat viața de la capăt la 6 ani de la divorțul de omul de faceri Alin Ionescu, cu care are doi copii minunați, pe Albert (13 ani) și pe Aida (10 ani). Cristina s-a măritat cu un afacerist putred de bogat, din Râmnicu Vâlcea.

Vicențiu Mocanu este proprietarul VeroTherm, un producător de polistiren şi mortare uscate din Râmnicu Vâlcea, afacere pe care acesta a început-o în 1998.

Recent, Vicențiu Mocanu a vorbit despre planurile lui de extindere. Până la toamnă vrea să deschidă o platformă industrială cu trei fabrici de materiale de construcţii în Otopeni, lângă Bucureşti. Pe viitorul amplasament se vor produce polistiren, mortare uscate, lavabilă şi vopsea structurată, scrie Ziarul Financiar.

Vicenţiu Mocanu mai deţine în Vâlcea şi o franciză Lems, un magazin al producătorului de mobilă Lemet din Prahova, fiind, de asemenea, acţionar majoritar şi într-o companie ce poartă numele La Fise, cu activitate în întreţinerea şi repararea autovehiculelor, potrivit datelor de pe platforma de analiză financiară Confidas.ro.

Vezi și Cristina Spătar s-a măritat la Primăria Sectorului 1, din București. Cât de elegant s-a îmbrăcat la marele eveniment!

Citește și:

Marian Râlea, poate cea mai frumoasă urare pentru femei de 8 Martie!

Și despărțită (abia se logodise) și operată! Ce a pățit vedeta noastră într-o zi în care nicio femeie nu ar trebui să fie singură sau tristă