Cristina Spătar se iubește cu omul de afaceri vâlcean Vicențiu Mocanu, alături de care se pare că și-a găsit fericirea. Relația a fost oficiată și în acte pe data de 10 decembrie 2022, când cei doi au spus „DA” în fața ofițerului stării civile. Cu o săptămână înainte solista anunța logodna de lux, din Dubai.

Cristina Spătar, cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar

Solista duce o viață de prințesă, iar gesturile de dragoste sunt dublate de cadouri extravagante, pe care doar milionarii și le permit. Marți, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, Cristina Spătar a arătat pe Instagram ce cadou de lux a primit de la soțul ei: un buchet imens de trandafiri, dar și un Maybach cu fundiță roșie.

„Mult așteptatul meu Maybach, sunt fericită, sunt binecuvântată”, scrie solista pe Instagram, în dreptul imaginilor cu limuzina, al cărei preț de pornire este de 300.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Foarte mulți fani au felicitat-o și i-au spus că se bucură pentru ea, dar au fost și cârcotași, în comentarii, care i-au spus: „asta înseamnă să ai bărbați cu bani!”.

cristina-spatar-masina-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine este milionarul Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar

Cristina Spătar, care a împlinit 50 de ani pe 17 iunie, a luat viața de la capăt la 6 ani de la divorțul de omul de faceri Alin Ionescu, cu care are doi copii minunați, pe Albert (13 ani) și pe Aida (10 ani). Cristina s-a măritat cu un afacerist putred de bogat, din Râmnicu Vâlcea.

Vicențiu Mocanu este proprietarul VeroTherm, un producător de polistiren şi mortare uscate din Râmnicu Vâlcea, afacere pe care acesta a început-o în 1998.

Recent, Vicențiu Mocanu a vorbit despre planurile lui de extindere. Până la toamnă vrea să deschidă o platformă industrială cu trei fabrici de materiale de construcţii în Otopeni, lângă Bucureşti. Pe viitorul amplasament se vor produce polistiren, mortare uscate, lavabilă şi vopsea structurată, scrie Ziarul Financiar.

Vicenţiu Mocanu mai deţine în Vâlcea şi o franciză Lems, un magazin al producătorului de mobilă Lemet din Prahova fiind, de asemenea, acţionar majoritar şi într-o companie ce poartă numele La Fise, cu activitate în întreţinerea şi repararea autovehiculelor, potrivit datelor de pe platforma de analiză financiară Confidas.ro.

Citește și: Cristina Spătar și proaspătul soț, pas important după căsătorie. Asta își doresc copiii artistei!

Citește și: Cristina Spătar s-a măritat la Primăria Sectorului 1, din București. Cât de elegant s-a îmbrăcat la marele eveniment!