Cristina Spătar a divorțat de Alin Ionescu, după opt ani de relație și doi copii. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu șase ani. Deși îi leagă în continuare cei doi copii, Cristina Spătar și Alin Ionescu nu își mai vorbesc deloc. Omult de afaceri s-a recăsătorit și are un copil cu actuala soție.

Recent, vedeta a lansat un atac dur la adresa actualei soții a fostului soț. Cristina Spătar o acuză pe aceasta că vorbește urât la adresa ei și nu poate să mai accepte acest lucru.

„Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare”, a spus Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni.

Cristina Spătar: Nu mai vorbesc cu fostul soț

Cristina Spătar a declarat că se află în proces cu fostul soț din cauza pensiei alimentare. În plu, a precizat că nu își mai vorbesc deloc.

„Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta.

Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. (…) Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. ”, spunea Cristina Spătar.

”Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui”, mai spunea Cristina Spătar la Pro TV.

Drama prin care trece Cristina Spătar

Cristina Spătar a povestit că fostul soț nu a vrut să mai plătească pensie alimentară, motiv pentru care a fost nevoită să își vândă bijuteriile.

”Mi se pare o idee bună să investești în bijuterii. M-au ajutat mult în pandemie, când le-am vândut. M-au ajutat să depășesc această perioadă delicată.

Divorțul a fost pe loc, la notar”, a mai spus vedeta.

Vezi și Cristina Spătar spune dacă există vreun bărbat în viața ei

Citește și:

Când s-au despărțit, de fapt, Michelle Hunziker și Tomaso Trussardi? Acum s-a aflat tot

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Victor Slav, Cătălina. Frumusețea s-a moștenit în familie!