Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au tras o sperietură zdravănă în momentul în care au fost sunați de la școală să li se spună că fiica lor acuză dureri de picior. Fără să mai stea pe gânduri, știind că au mai existat antecedente, au decis să o ia pe fiica lor de la școală și să meargă la spital pentru a face o radiografie în zonei gleznei piciorului stâng.

Cristina Șișcanu le-a împărtășit admiratorilor săi din mediul online cum a decurs totul, dar și ce au spus medicii.

Potrivit prezentatoarei TV, durerile Petrei la picior au început chiar din această vară, din timpul vacanței în Italia. După ce a sărit în repătate rânduri pe trambulină, s-a plâns de dureri la picior. Totul a trecut repede după ce I s-a administrat un antiinflamator, însă acum problema a reapărut, de unde și îngrijorarea părinților.

Ne-a sunat doamna de la școală, că Petra acuză dureri de picioruș și că a fost dusă la cabinetul medical. A fost consultată acolo, dar așa, dintr-o dată.

Într-adevăr, Petra a mai avut niște incidente vara asta. A sărit în trambulină și ce-a fost Petra atunci, ce aipățit în trambulină?”, i s-a adresat vedeta fiicei sale, într-un clip postat pe rețelele de socializare.

”Petra: „Tot am sărit, cred că cumva pe picior și mă doare.”

Cristina Șișcanu: „Pe trambulină în Italia. Și atunci i-a trecut, după ce i-am dat un antiinflamator, am ținut gheață, cu un spray din acela special.”

Mădălin Ionescu: Mergem spre spital, pentru a face o radiografie, pentru că se tot vaită periodic de dureri în zona asta a gleznei de la piciorul stâng. Sperăm să nu aibă vreo fisură.

În vară s-a inflamat pentru o jumătate de oră maxim și apoi nu s-a mai întâmplat nimic, dar nu putem lăsa lucrurile așa, pentru că uite, și la școală are tot felul de exerciții, de programe, de opționale, dansuri, tot felul de ore sportive, inclusiv aceste ore de înot și trebuie să fie în stare optimă.”

petra-a-ajuns-la-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Verdictul medicilor

Vizita la medic i-a liniștit pe Cristina Șișcanu și pe Mădălin Ionescu. Cei doi au aflat că fiica lor, cel mai probabil, a făcut o entorsă, însă care se rezolvă la copii cu un simplu antiinflamator. Cei doi părinți au putut răsufla ușurați, iar după vizita la medic s-au putut bucura de o îngheață, pe care micuța a savurat-o din plin.

Cristina Șișcanu: „Ne-am liniștit. Probabil că a fost o entorsă. După ce Petra a luat un antiinflamator, durerile s-au diminuat și este bine acum. Merge, că de-abia putea să calce în el.

A spus domnul doctor că ar putea reveni durerea mâine dimineață, când se trezește, dar nu la aceeași intensitate ca acum. Probabil a făcut entorsă și că entorsele la copii se vindecă așa, miraculos, cu un antiinflamator, cu ceva local aplicat și cam asta este.

Ne-am speriat un pic. Până am văzut-o, am avut un pic de emoții, dar bine că e ok. Petra, totul e bine când se termină cu bine cu piciorușul. Acum ce faci?”

Petra: Mănânc înghețată.” – mai este auzită spunând micuța, după vizita la medic.

Familia s-a întors recent dintr-o vacanță cu mașina în mai multe țări. În formula de 4, inclusiv cu Filip, aceștia au fost în Italia, Austria, dar și Grecia, o mai veche iubire de-a lor. Cristina Șișcanu a postat în mod constant clipuri din vacanță, inclusiv unul cu Filip, care a făcut deliciul internauților.

Vezi și Cristina Șișcanu: „Știți ce? Nouă nu ne este rușine cu Filip. E copilul nostru ca și ceilalți!”. Ce s-a întâmplat în vacanța de la mare

Citește și:

Monica Tatoiu vrea să se legalizeze drogurile şi prostituţia. La ce vârstă s-a apucat vedeta de băut și de fumat și cum și-a crescut băiatul

Fiica Andreei Marin, pe urmele mamei. Violeta, discurs emoționant pe scenă la Arad și o apariție ca de prințesă