Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu a împlinit 6 ani! Vedeta a născut după o vizită la Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Recent, prezentatoarea TV l-a spus și fanilor săi. Într-o postare pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a abordat acest subiect, ”Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu”.

Și da, se pare că au cel puțin un secret! Totul pornește de la chimia dintre ei, care a existat de la început și care s-a păstrat intactă.

Apoi, sunt principiile asemănătoare și accentul pus pe familie de către amândoi. Nu în ultimul rând, cei doi se susțin reciproc în viața profesională, mai spune ea.

Secretul relației dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

”Cum rezistă relația de cuplu? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. Norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică. Chimie care s-a menținut în timp și că eu și acum, când mă uit la el, simt aceeași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă.

Atunci când vine vorba de famile, privim în aceeași direcție, profesional ne susținem reciproc”, a spus Cristina Șișcanu într-un videoclip pe contul ei de Instagram.

mpreuan-cu-fetita-lor-de-ziua-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cristina Șișcanu nu ar putea trece peste infidelitate

Cristina Șișcanu mărturisește că între ea și soțul ei atracția e foarte mare și țin amândoi la acest aspect. Indiferent de problemele pe care le au, ei pun accent pe viața de cuplu, astfel că își alocă timp împreună.

Prezentatoarea a recunoscut că nu ar putea să treacă niciodată peste infidelitatea soțului, iar căsnicia lor s-ar termina dacă ar exista trădare.

Atracția aceea, nu știu fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea. Indiferent cât de multă probleme am avea, cotidiene, tragem cât de mult, astfel încât să o scoatem la mal, apoi ne oferim niște momente de respiro. Ne detașăm și ne iubim, stăm mai mult unul cu celălalt”, a explicat ea.

Apoi, mai spune ea, comportamentul zilnic contează mai mult decât ai crede. ”Nu ne jignim, nu ne rănim”.

”Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, nu am mai fi un cuplu, poate doar în aparență, dar eu nu aș putea să joc un astfel de rol”, a încheiat prezentatoarea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

”Te-a inspirat Vandici?”

O internaută a întrebat-o pe Cristina Șișcanu dacă declarațiile vin în contextul ”scandalului Vandici”.

Întrebată dacă face aceste declarații în contextul divorțului anunțat între Ilinca Vandici și soțul ei, vedetă care spunea nu demult că ar ierta fără probleme orice infidelitate a soțului, Cristina Șișcanu a ținut să precizeze: ”Acest video este făcut de acum două zile. Varianta de 10 minute este postată pe pagina mea de Facebook înainte ca Ilinca să fi făcut anunțul separării de soțul ei și nu cred că este oportun să râzi pe seama unui astfel de eveniment din viața cuiva”.

Vezi și Cristina Șișcanu, despre începuturile relației ei cu Mădălin Ionescu. I-a spart sau nu casa? ”Mădălin nu era vreun milionar”

Citește și:

Au existat zvonuri de infidelitate, iar relația lor s-ar fi destrămat în urmă cu mai bine de un an –https://bit.ly/3OkQVSa

Cu cine a plecat Andrei Neacșu în vacanță, după ce Ilinca Vandici a anunțat divorțul. În imagini apare și o domnișoară 😮https://bit.ly/3OkQVSa

Puiu Călinescu, bucuriile și suferințele unui genial actor de comedie. „Eu cred că am să râd şi pe lumea cealaltă”