Deși de multe ori a fost aspru criticată de admiratorii ei pentru majoritatea ținutelor cu care se afișa la evenimente publice, se pare că de data aceasta Cristina Șișcanu a a atras atenția tuturor cu apariția ei. Ea a purtat o ținută inspirată după outfit-urile purtate de Meghan Markle, soția prințului Harry,  și a cucerit inimile fanilor ei.

Cristina Șișcanu, rochie spectaculoasă la nunta Gabrielei Cristea, inspirată după ținutele lui Meghan Markle. O nasă extrem de frumoasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Soția lui Mădălin Ionescu a purtat o rochie roz creion lungă până după genunchi cu drapaje în formă de x și umeri goi,  semnată de Adina Buzată. Rochia a fost asortată cu o pălărie supradimensionată, în aceeași culoare, și păantofi nude,  iar complimentele nu au întârziat să apară. „Nașa mare aristocrată”, „ De data aceasta, ai o ținută superbă”, „Wow, ce rochie !!! Îții stă foarte bine, ești SUPERBĂ”, i-au scris fanii pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în acest weekend și în fața lui Dumnezeu. Deși prezentatoarea TV și partenerul ei sunt căsătoriți civil încă din 2015, aceștia nu au apucat până în prezent să aibă parte de ceremonia religioasă din biserică.  Cei doi se pregătesc și de botezul micuței Iris, ce va avea loc peste câteva zile.

La petrecere, Cristina și-a schimbat ținuta, preferând o rochie mai lejeră, animal print, tot cu umeri goi, semnată tot de Adina Buzatu.

Citește și: