Începutul de septembrie o găsește pe frumoasa prezentatoare TV în față unei noi provocări profesionale, propria emisiune la Metropola TV. Emisiunea se numește „După faptă și răsplată”, iar premiera va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022, cu începere de la ora 21:00.

„Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, „După faptă și răsplată!”, un show tip podcast.

Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere, care își deschid sufletul în fața publicului. Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea.”, declară Cristina Șișcanu.

Debutul emisiunii este unul în forță. Prima invitată este Carmen Negoiță, care povestește în exclusivitate cum s-a despărțit, în vacanță, de iubitul cu care urma să se căsătorească.

Mai știe cineva cum s-a lansat?

Născută în Ungheni, Moldova, Cristina Siscanu și-a început cariera în televiziune cu o rubrică în cadrul matinalului “Canalul de știri” de la Antena 1, prezentat de Uscat și Trofin. Rubrica prezentată de ea se numea “Noi și legea”.

A fost apoi redactor și reporter special la “9595”, emisiunea doctorului Cristian Andrei, tot la Antena 1.

În 2008 a fost reporter special la Euforia tv pentru emisiunea “Femeia conduce”, ajungând apoi la B1tv, realizator și prezentator al emisiunii “Află tot ce se petrece vara asta”. S-a reîntors la Antena 1, unde a ajuns la “Acces direct” printr-un concurs de cv-uri. A fost și ziarist la revista “Q Magazine”, iar restul e istorie.

Absolventă de Drept, a devenit cunoscută mai cu seamă prin prisma relației cu Mădălin Ionescu, cu care formează o familie frumoasă, de mai mulți ani.

Vezi și Accidentul care i-a schimbat viața Cristinei Șișcanu. Cu ce probleme de sănătate a rămas, la ani buni de la un incident

Citește și:

Ce gândire modernă! Raluca Bădulescu, în vizită la fostul soț cu actualul iubit!

Lovitură de teatru! Anunțul făcut în urmă cu scurt timp de Daniel Onoriu: ”Am fost părăsit”