În urmă cu o lună a postat imagini cu ea în costum de baie și a fost aspru criticată, iar unii fani i-au zis chiar că e cam grăsuță. Criștina Șișcanu nu s-a lăsat afectată de comentariile acide, iar acum a revenit cu o imagine cu care a închis gura tuturor și a primit multe laude.

Cristina se bucură de câteva zile la malul mării, alături de familia ei și împărtăsește cu fanii imagini din vacanță. Ea s-a pozat într-un costum îndrăzneț și foarte sexy, cu două piese, în care și-a afișat noua siluetă. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit foarte mult și are acum un corp de invidiat. Drept dovadă, fanii au lăudat-o imediat, iar comentariile au fost în mare parte laudative. „ Ce corp frumos ai”, Ce sexy ești”, „Pari o adolescentă”, ” Un corp natural si frumos! Felicitări”, au fost câteva dintre comentarii.

Însă au fost și persoane care au criticat-o, fiind de părere că o astfel de poziție nu este potrivită pentru mama unei fetițe.

crisitnaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Nu este însă prima dacă când Cristina Șișcanu e criticată. Zilele trecute a pus o altă poză cu ea pe sezlong în timp ce citea o carte.

„Ai ținut cartea aia în mână fix pentru o poza😁 Hai ca te-a crezut toată lumea!” , „fix.. te ai dus la mare sa citesti/ de fapt Ai luat cartea ca să îți faci poze, i-au scris ănternauții. Deranjată de acest comentariu, ea le-a dat o replică acidă fanilor.

„Unele sunteți atât de proaste, încât este ireal că existați. Dacă tu ai emis o astfel de idee, este pentru că tu faci așa. (…) Așa faci tu? Sa fac poză pentru tine? De ce aș face-o ? Ca să ce? La unele dintre voi inteligenta este aproape inexistentă. (…) Nu vreau și nici nu am de ce sa demonstrez ceva cuiva. Am observat ca vouă va place sa atacați persoanele publice, iar dacă persoanele publice se apara atacându-vă, săriti de f… în sus! Ciudată mentalitate aveți … și nedreaptă! Practic eu trebuie să fiu politically correct față de tine, urmăritorule, dar tu față de mine, nu!”, le-a răspuns Cristina.

Cristina le-a dezvăluit fanilor că deși se află în vacanță are mare grijă la ce mănâncă ca să nu se îngrașe. Ea a arătat că nutriționista ei i-a dat indicații foarte clare ce să mănânce ca să se mențină. Prânzul vedetei constă în somon la cuptor, cu legume la grătar și salată.

Citește și:

Codin Maticiuc, despre ce-i spune fetița lui: ”Vorbește de m-a zăpăcit. Mereu mă roagă să…”

Ce se întâmplă între Meghan Markle și Kate Middleton? Gestul făcut de ducesa de Cambridge pentru soția lui Harry