Soţia lui Mădălin Ionescu este una dintre mămicile care luptă pentru dreptul femeilor de a alăpta în public, însă acest lucru nu e pe placul multor mămici. Aceasta a iscat noi controverse după ce a făcut publică o nouă imagine în care își alăptează fetița. „La masă, sushi& lapte”, a scris Cristina.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Citește și: Amalia Enache a publicat o poză cu fiica ei și a remarcat un detaliu care a uimit-o până și pe ea: „Destul de straniu…”

Unele mămici au lăudat-o pentru curaj

„Am înteles cu toții că îți alăptezi copilul în public. Dar mi se mare exagerat că aproape fiecare poză de a ta cu bebelușul să fie cu el la sân. Ție ți-ar placea să te pozeze cineva în timp ce mănânci și să te tot posteze pe facebook? E penibil și exagerezi…”, ” Dacă tot vrei sa ne arăți ca alăptezi, măcar alege haine adecvate”, „Deja se exagerează” sau „Alimentatia mamei care alăptează trebuie să fie lipsita de riscuri, totuși! Sushi nu-i tocmai sigur”, au fost câteva din comentariile mămicilor, deranjate de gestul Cristinei. Cu toate acestea, au fost și alte persoane care au lăudat-o pentru curaj.

„Hai sa punem la restaurant și camera de nebunii ca să îi împăcăm pe toți…e normal să alăptezi. Nu e dezbrăcată, sânii nu se văd…nu înteleg de ce le e scârbă femeilor și nu bărbaților, de exemplu” ,  „Comenteaza cine nu știe ce înseamna să alăptezi. Să fii pe strada și copilul să plângă de foame,  ce îi faci? Îi dai sa manance oriunde si oricand. Cui nu- i convine să nu se uite. Sunt de apreciat mamele care fac acest lucru nu de criticat. Femei rele și invidioase”, au scris alții.

 

Citește și: