Cristina Șișcanu a fost cea care și-a deschis sufletul și le-a dezvăluit fanilor această idee care a încolțit de ceva vreme în mintea lor.

Cristina Șișcanu recunoaște că ea și familia sa au luat în calcul să părăsească România și să se mute într-o altă țară, pentru a avea parte de un viitor mai bun, dar și pentru a-l crește mai ușor pe Filip, băiatul prezentatorului dintr-o altă căsnicie, care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În plus, și Petra ar avea alte șanse și un alt viitor, mai bun.

„O să vă fac o mărturisire. De fapt, v-am mai spus lucrul ăsta, dar chiar serios aveam în plan în viitorul relativ apropiat, sau mă rog, ăsta era țelul nostru, ca familie: la un moment dat să ne mutăm din România, undeva într-o țară din Europa.

Încă nu decisesem clar, aveam niște preferințe, mai ales soțul își dorea acest lucru, spunea că pentru copiii noștri, în special pentru Petra și pentru Filip, ar fi mult mai bine așa.

Ușor, ușor, am început și eu să îmi doresc lucrul ăsta. Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip, pentru că în România nu există absolut nimic care să le facă viața mai ușoară persoanelor speciale și, evident, și pentru Petra.

Am înțeles lucrurile astea și cumva a început să îmi placă ideea, și chiar să visez la ea, și cumva să ne pregătim și moral, și material, și din toate punctele de vedere.”, a fost mesajul trimis de Cristina Șișcanu în social media.

Cristina Șișcanu: „Știți ce? Nouă nu ne este rușine cu Filip. E copilul nostru ca și ceilalți!”. Ce s-a întâmplat în vacanța de la mare

Contextul actual le dă peste cap planurile: „Acest lucru nu știu dacă mai poate fi luat în calcul”

Privind situația actuală din lume, vedeta recunoaște că momentan nu ma ia în calcul mutatul, însă, speră ca lucrurile să revină la normal și să-și poată vedea de planurile lor.

„Însă, având în vedere ce se întâmplă în Europa cu aceste atentate și atâta insecuritate, acest lucru nu știu dacă mai poate fi luat în calcul.

Realizez faptul că până acum câțiva ani am trăit o perioadă superbă. Absolut superbă. Adică generația mea, generația noastră a avut acest privilegiu, ca din anii 90 încoace să trăim frumos. Din păcate, nu știu ce ne așteaptă.”, a mai spus pesimistă prezentatoarea de televiziune.

Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu a împlinit 6 ani! Vedeta a născut după o vizită la Gabriela Cristea și Tavi Clonda

se-gandesc-la-viitorul-copiilorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Deocamdată își schimbă casa

Până la mutatul în altă casă, familia Ionescu își dorește să schimbe casa.

„Vreau să fac un anunț important, și anume că ne vindem casa în care stăm, pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta.

Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune.

Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu, sau poate fi simplu – mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat.

Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos, care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu, care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat.

În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei și apoi, evident că trebuie să ne și mutăm undeva. Așa că urați-ne succes!”, a povestit Cristina Șișcanu într-un filmuleț postat pe pagina ei de Facebook.

Vezi și Cum își gestionează banii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Ceva nu prea este în regulă dacă…” Instantanee de vis din vacanța cu Filip și Petra dar și Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, 13 ani de relație. Care este secretul celor doi și pe ce mizează în relația de cuplu

Citește și:

Tibi Ușeriu, la un pas de moarte. Sportivul nostru a suferit un șoc anafilactic și fost găsit leșinat într-un șanț: „Scăpat la limită”. Ce l-a salvat

Rică Răducanu, impresionat de Oana Lis. Soția lui Viorel Lis a fost nevoită să vândă din casă: „Nu credeam că o să stea cu el până la sfârșit”