De când s-a retras din televiziune, Cristina Șișcanu s-a dedicat total familiei, dar are totuși grijă și de corpul și are grijă să rămână activă și să-și păstreze greutatea. Astfel, în vacanța din Grecia ea nu s-a sfiit să se filmeze în costum de baie, deși pielea ei nu mai e atât de tonifiată ca pe vremea de dinainte să devină mamă, iar o internaută a încercat să o facă se simtă stânjenită de faptul că nu mai are trup de fotomodel și i-a transmis că ar trebui să se mai ducă pe la sală.

„Uită-te un pic la video-ul făcut…nu ți pare că ar trebui să te duci la sală?”, „ i-a scris un internaut, iar Cristina i-a dat replica imediat: „Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sală, nu am voie să port costum de baie? Sau ar trebui să stau ascunsă? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure vă creați frustrări. EU nu am frustrări chiar dacă ar „trebui” să mai pierd câteva kilograme și să fiu mai tonifiată conform unor standarde impuse de nu știu cine” .

„Ba e ok să porți costum de baie, chiar dacă ești grăsuță, dar nu te mai filma pentru public”, i-a mai scris alt internaut.

În apărare Cristinei au sărit mai multe femei, care au lăudat-o pe Cristina pentru felul în care arată și au sfăuit-o să ignore mesajele răutăcioase.

„De ce sa nu ne simțim bine în pielea noastră? Să se duci tu la sală ! Mă bucur că sunt oameni ca Cristina. Mult bun simț! Eu aș da cu voi de pământ până le ies fulgii de urâțenie”, „Bravo, Cristina! Dezinvoltă,naturală, relaxată. Așa să fim toate, să nu ne intereseze de părerea celor din jur și să fim sigure pe noi, să ne iubim și să ne prețuim. Dragi femei, fiți solidare cu alte femei, analizati-va si incercati sa emaptizati si sa luati omul asa cum este,nu mai criticati ce nu este de criticat. Ati uitat ce inseamna normalitate? Ati uitat ca toti avem drepturi? Doua dintre ele sunt dreptul de a arata cum dorim si dreptul de a face ceea ce dorim. Daca voi le aveti, lasati-i si pe altii sa le aiba si respectati-le. Fiti intelegatoare,nu crude.Fiti intelepte,nu impulsive. Ganditi, nu actionati dupa instincte si frustrari. Iubirea pe care o aveti fata de altii arata iubirea pe care o aveti si fata de voi”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.