Zâmbitoare, relaxată, într-o rochie în bretele, soția lui Mădălin Ionescu s-a pozat pe malul mării în Saint Tropez. „Astăzi a fost vânt și răcoare pe plajă, așa că am plecat la plimbare și la cumpărături . Petra a rezistat eroic la mersul pe jos. Când voia să se odihnească, găsea unde să se așeze , a fost inventivă! ? În parcare era amenajată o bibliotecă. Petra s-a bucurat”, a scris Cristina Șișcanu în dreptul fotografiei.

pe-plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Însă fanii au luat foc. Detaliul care i-a înfuriat? Geanta de firmă pe care vedeta o poartă chiar și pe malul apei. „Intrii cu geanta in apa sau vrei sa ne o arati ??”, a scris cineva, în timp ce altcineva îi răspunde: „Am observat de mult timp că gențile ‘de firmă’ sunt un laitmotiv ostentativ al fotografiilor Cristinei. ???”.

De asemenea, nici poziția în care a pozat vedeta nu îi mulțumește deloc pe fani: „Ai copiat pozitia de la Loredana Groza.Nu i urma exemplul, decade prin vulgaritate si minciuna, neasumându si operatiile estetice”, este de părere unul dintre urmăritorii vedetei. „Pacat ca iti scoti piciorul ostentativ, nu e nevoie…”, comentează altcineva sau „Cred ca a vazut toata lumea ca ai o crapatura la rochie, nu inteleg de ce vrei sa para totul atat de fortat? Cand pozezi, cand mergi ….”.

Citește și: Celebra Katie Price și-a șocat fanii! Vedeta e complet desfigurată!

Sunt logodiți de jumătate de an și nimeni nu a știut! Florin Ristei a făcut anunțul șoc