Chiar dacă s-a declarat mereu obsedată de siluetă și le-a închis gura cârcotașilor ori de câte ori au criticat-o că s-ar fi îngrășat, Cristina Șișcanu nu a rezistat bunătăților din vacanță. Atât în Franța, în Italia, cât și în Grecia, ea s-a bucurat de tot ce a fost mai bun.

Cine rezistă unei porții de paste cu vongole preparate ca la mama lor, în Italia? Dar unei creme de zahăr ars, preparată ca în Franța? Dacă tot e să te bucuri de o vacanță ca la carte, nu ai cum să nu guști din toate bunătățile specifice țărilor respective.

Așa a procedat și Cristina Șișcanu: „Da, în vacanță am mâncat și cartofi prăjiți . Să nu credeți că toată mâncarea din poză este doar pentru mine! ? În Franța mi-a plăcut creme brulee-ul, în Italia am mâncat aproape zilnic la prânz spaghetti alle vongole/pasta con vongole, iar în Grecia ador calamarii la grătar”, a scris ea pe Instagram, alături de o suită de poze care o înfățișează luând prânzul pe plajă.

siscanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Iar rezultatul, firește, nu s-au lăsat așteptate. „Rezultatul: +1,9 kg într-o lună ?. That’s it!”, s-a confesat Cristina fanilor ei de pe Instagram.

Cum are de gând să-și recapete formele de care e atât de mândră? „În perioada care a mai rămas din august, restrâng porțiile și din septembrie mă apuc serios de treabă. Întotdeauna există soluții: chiar se poate să te bucuri de vacanță fără restricții alimentare, iar apoi să intri la un regim mai ordonat. Și tot așa ! Aceasta este formula care funcționează în cazul meu. Important este să nu pui foarte multe kilograme în vacanță ( depinde și cât durează vacanța ?) căci apoi ai de tras ??‍♀️”, a concluzionat Cristina Șișcanu.

Citește și: O mai recunoști? Așa arată acum, ”Baby”, actrița din „Dirty Dancing”. Are 61 de ani

Charlene de Monaco tot mai greu de recunoscut. Ce se întâmplă cu trăsăturile Prințesei de Monaco