Frumoasei artiste se pare că îi place rolul de mamă și a renunțat chiar și la carieră de dragul copiilor, pentru a putea să le ofere lor toată atenția necesară. În plus, Cristina a mărturisit că deși s-a scris despre ea că ar fi însărcinată cu al treilea copil, acest lucru încă nu s-a întâmplat, deși și-ar dori.

Cristina Rus, însărcinată cu al treilea copil? Iată ce dezvăluiri a făcut artistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Primele imagini cu Kate Middleton, după ce a anunțat că este gravidă și că suferă de grețuri severe. Ce slăbită și obosită pare

Își doresc încă o fetiță

„Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmpla. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Da, mami, o fetiţă”, a spus artista către fiica ei, care striga că și ea își dorește o surioară.  „ Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel  puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor,  dar 10 sau 11 ani  cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor.” a spus Cristina Rus pentru Antena Stars.

Fosta componenta a trupei „Blondy” este căsătorită cu omul de afaceri, Dragoș Bâlteanu și au împreună doi copii, Dragoș Jr. și Maria Cristina. Ea a dezvăluit că cei doi copii ai ei își mai doresc cel puín doi frățiori.

Citește și: