Cristina Rus a suferit un accident de mașină, în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Mașina artistei a fost avariată, însă, din fericire, solista se află în afara oricărui pericol.

Cristina s-a ales însă cu o sperietură zdravănă. Un echipaj de poliție și unul de Ambulanță au sosit cât s-a putut de repede la locul accidentului. În jur, desigur, s-au strâns și privitori curioși să observe ce s-a întâmplat, mai ales după ce a ieșit la iveală cine se afla în mașină.

Dar iată cum s-a întâmplat totul. Cristina Rus se afla pe linia de tramvai. Se pare că ar fi dorit să facă stânga atunci când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, întregul trafic a fost dat peste cap și îngreunat. S-au format cozi de mașini. În momentul producerii incidentului, artista se afla singură în vehicul, scrie Click!.

Echipajul de poliție a discutat cu solista pentru a afla mai multe amănunte despre modul în care a avut loc incidentul.

Cristina Rus este proprietara unui bolid de lux

Cristina Rus deține un autoturism decapotabil marca Mercedes, în valoare de 150.000 de euro, care a fost avariat în urma incidentului de miercuri.

În luna iunie a acestui an, solista fusese surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta, la volanul bolidului, spre un salon de fițe din Capitală.

Atunci, fosta membră a formației Blondy parcase pe o trecere de pietoni, dar după ce trecătorii i-au aruncat priviri insistente, artista a decis să mute mașina într-o altă zonă.

Cristina Rus s-a retras din lumina reflectoarelor 

Cristina Rus (41 de ani) a făcut parte din trupa Blondy, alături de colegele sale, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După destrămarea proiectului muzical, vedeta s-a axat asupra vieții de familie.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

S-a căsătorit în 2009 cu afaceristul Dragoș Bîlteanu, alături de care are trei copii. Cristinei Rus nu îi lipsește nimic, iar vedeta își permite orice capriciu. Nu de puține ori a fost văzută purtând haine de firmă și având pe braț genți a căror preț depășește, cu lejeritate, 5.000 de euro! 

Vezi și Cum arată în prezent Cristina Rus, după trei nașteri. E căsătorită cu un milionar!

Citește și:

Chef Cătălin Scărlătescu, despre prezența iubitei sale la Chefi la cuțite!

Richard Gere nu-și poate lua mâinile de pe soția cu 33 de ani mai tânără. Cum au fost surprinși de paparazzi, la plajă. Chiar credeau că nu-i vede nimeni