După ce a fost lovită cu putere în față, în luna noiembrie, Cristina Joia a fost operată de urgență, iar în acest an ea a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Invitată în emisiunea „La Măruță”, vedeta a renunțat pentru prima dată la mască și le-a arătat tuturor semnele care i-au rămas pe față.

Acum, la aproximativ cinci luni după ce a fost agresată, Cristina Joia a dezvăluit pe Facebook că a decis să-și asume felul în care arată. „Știu că sunt putin «pirată»” (Așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny). Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi”, a scris arhitectul pe celebra rețea de socializare.

cristina-joia-o-noua-fotografie-fara-masca-dupa-ce-a-fost-agresata-zam-decis-sa-mi-asum-nasulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cristina Joia a de la ”Visuri la cheie” a fost bătută cu cruzime de o femeie într-un magazin din centrul Bucureștiului, după ce i-a reproșat acesteia că a parcat mașina pe trecrea de pieton. Plină de sânge, Cristina a fost dusa de urgență la spital, unde a fost băgată imediat în sala de operații.  Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost trimisă în judecată pentru loviri şi alte violenţe. Ştefania A. şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a lovit-o pe Cristina Joia după ce aceasta ar fi apostrofat-o şi i-ar fi ridicat ştergătorul maşinii pentru că a parcat neregulamentar.