Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a fost bătută cu cruzime sâmbătă seară, într-un magazin de pe Calea Şerban Vodă din Capitală, de către o şoferiţă căreia îi reproşase că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc în jurul orei 17:00. Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la agresiune.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă […] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja“, a povestit Joia pentru Ştirile ProTV.

Potrivit unei postări de pe Facebook a jurnalistului ProTV Ovidiu Oanţă, şoferiţa a atacat-o pe Cristina Joia şi „a lovit-o în plină figură cu un obiect tare – nu e clar dacă un «box» sau cheie – zdrobindu-i nasul şi provocându-i o rană de câţiva centimetri. Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge şi aproape leşinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Ovidiu a postat și o imagine cu chipul desfigurat al Cristinei.

Poliţia a identificat agresoarea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însa nu îi cere socoteală, pentru că aşteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasa din spital şi să depună plângere penală, susţine Oanţă.

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut…

Posted by Ovidiu Oanţă on Sunday, November 8, 2020

În comunicatul citat anterior, Poliţia Capitalei transmite că poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru depistarea autorului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Citește și:

Surpriză! Cine s-a mutat lângă prințul Harry și Meghan Markle

Gabriela Cristea, veste tristă pentru fani. A venit momentul. Soțul ei îi e alături și în această încercare