Cristina Joia are mari probleme de sănătate după ce a fost bătută de o femeie într-un supermarket din centrul Capitalei. Ea a suferit a doua intervenţie la nas, iar operaţia a durat aproximativ cinci ore şi a fost una destul de complicată.

Cristina Joia, designerul de la „Visuri la cheie”, a fost lovită puternic în față de o femeie într-un magazin din Bucureşti, în urmă cu o lună. Agresoarea i-a spart nasul, iar ea a fost lăsată într-o baltă de sânge. A fost dusă de urgență la spital, unde a fost imediat băgată în sala de operații. Deși credea că recuperarea merge bine, zilele trecute când a mers la control a primit cea mai proastă veste. Medicul a fost nevoit să o opereze din nou, după ce a observat că sunt încă probleme la nas.

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator. Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.’, a spus ea pentru protv.ro.

E posibil să urmeze şi a treia intervenţie, medicul decide cum este mai bine pentru ea: „Probabil pentru cicatrice va mai urma o intervenţie cu laser, nu ştiu. Abia după 6 luni se poate da un verdict în sensul ăsta.”

„Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv… și în viață există o balanță mereu. Așa că după agresiunea și trauma de atunci, acum am fost copleșită de grija și profesionalismul celor de la clinica Zetta, unde m-am operat acum. Deși veneau sărbătorile și toți cei dragi mi-au spus că mă grăbesc, că abia m-am refăcut după prima intervenție, am decis să mă operez când au hotărât specialiștii.

Și acum, postoperator, s-a dovedit că a fost o decizie foarte bună pentru sănătatatea mea, așa că sfatul meu e să vă ascultați vocea aceea interioară. Vă îmbrățisez și vă urez sărbători liniștite și pline de speranță alături de cei dragi!”, a mai spus Cristina Joia pentru protv.ro.

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost trimisă în judecată pentru loviri şi alte violenţe. Procurorii au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 4, unde cazul ei va fi judecat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă 5 ani de închisoare cu executare. În prezent, ea se află în arest la domiciliu. Ştefania A. şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a lovit-o pe Cristina Joia după ce aceasta ar fi apostrofat-o şi i-ar fi ridicat ştergătorul maşinii pentru că a parcat neregulamentar.