Cristina Ich (36 de ani) și Alex Pițurcă (39 de ani), fiul fostului selecționer al echipei naționale de fotbal, s-au despărțit în octombrie 2022. Cei doi au împreună un băiețel, pe Noah, în vârstă de 3 ani.

În weekend, cei doi s-au întâlnit la ziua unei prietene comune, iar de acolo nu a mai fost decât un pas spre o împăcare aparentă. Cei doi nu au ținut cont de ochii lumii și s-au sărutat pătimaș, în văzul tuturor.

cei-doi-s-au-impacat-in-clubSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ulterior, Cristina Ich a postat și pe rețelele de socializare noile vești. „A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a povestit Cristina Ich.

S-au despărțit toamna trecută, chiar dacă au împreună un copil

Toamna trecută, Cristina Ich își anunța fanii că a decis să pună definitiv capăt relației cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei. Cei doi nu au avut niciodată o relație ușoară, în presă apărând constant zvonuri cu privire la faptul că lucrurile nu funcționează între ei, însă, se pare că de dragul băiețelului, aceștia au tot încercat să-și mai dea o șansă relației.

Lucrurile n-au mai funcționat deloc însă, iar celebra incluenceriță a dat vestea despărțirii chiar pe instastory, în fața unei comunități de peste 800.000 de urmăritori. Cristina Ich a ținut să-și evidențieze astfel statusul sentimental, dar și faptul că este foarte fericită.

”Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită!”, a scris atunci Cristina Ich pe Instagram.

S-au îndrăgostit la prima vedere

Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Scânteia dintre ei a fost at de puternică, încât după numai trei luni de relația l-au conceput pe Noah.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!”, povestea Cristina Ich, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, în 2022.

Vezi și Cristina Ich, despre problemele din relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu era Noah, îmi făceam bagajul și eram plecată în munți”

Citește și:

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit un an. Imagini de la ziua lui Liam

Albertina Ionescu, nuntă secretă în Grecia, pe o insulă de vis! A arătat ca o zeiță în rochia de mireasă