Concret, bruneta a renunțat la numele de Micu, în favoarea celui de Ich, așa cum este cunoscută peste tot în mediul online. Cristina Ich și-a anunțat imediat fanii din mediul online.

„E o poveste atât de lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de mine, mi s-a părut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște”, a declara Cristina Ich în urmă cu un an.


Dorința vedetei a devenit acum realitate și este mai fericită ca niciodată. Cristina Ich își dorea tare mult să aibă în acte numele după care este extrem de cunoscută în mediul online.

„Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de ani sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă!”, a declarat Cristina Ich.

Cristina Ich, poveste de viață dramatică. Vedeta a fost abandonată de tatăl ei

Invitată la podcastul lui Măruță, celebra influenceră a vorbit despre cum a încercat să își întâlnească tatăl, care a părăsit-o când era mică, și cum a renunțat la acest gând.

„Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc.

L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Așa am simțit.

El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută’, a declarat Crisitina Ich, pentru emisiunea online Acasă la Măruță.

Vezi și Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. Vedeta și-a uimit fanii cu ultima fotografie postată: „Ținuta de la Georgeta la purtător”

Citește și:

Cum a ajuns Bibi un artist și vlogger de succes: „Oamenii își doreau să fie într-un loc în care am fost și eu”

Rona Hartner s-a răzgândit? ”M-aș împăca cu el și mâine!”