Cristina și Alexandru Pițurcă au devenit părinți pentru prima dată. Deși băiețelul a adus multă bucurie în familia celor doi, se pare că frumoasa vedetă are probleme de sănătate după naștere.

Frumoasa vedetă a publicat astăzi un mesaj tulburător pe Instagram. Ea a pus un Instastory, în care a mărturisit că băiețelul ei este bine și perfect, însă ea nu este deloc bine, recuperarea fiind foarte grea.

CristinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

În vârstă de 32 de ani, vedeta, supranumită Angelina Jolie de România,  a mărturisit că a plâns când a aflat că va deveni mămică, pentru că simțea că nu este pregătită. Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie”, povestea pe Instagram Cristina Ich, după una dintre vizitele la spital, înaine de naștere.

Citește și: