Dacă până acum multă lume credea că viața acesteia a fost lipsită de griji, vedeta a declarat într-un interviu pentru Cătălin Măruță lucruri mai puțin știute despre trecutul său.

Invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Cristina Ich a povestit că a fost părăsită de tatăl biologic pe când avea doar doi ani.

Vloggerița a mărturisit totodată că la un moment dat a vrut să îl cunoască, l-a căutat, însă chiar înainte de întâlnirea cu acesta s-a răzgândit și nu a mai mers.

„Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc.

L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Așa am simțit.

El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută”, a declarat Crisitina Ich, pentru emisiunea online a lui Măruță.

„Mama e eroina mea, e icoana mea. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei să se căsătorească.

Este un om deosebit. El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii. S-a purtat cu mine exemplar”, a mai spus Cristina Ich.

Cristina Ich, dezvăluiri despre primele întâlniri cu Alex Pițurcă

Despre Cristina Ich toată lumea știe că este perechea lui Alex Pițurcă. Dar cum s-au cunoscut cei doi?

”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere.

Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui”, povestea la un moment dat vloggerița.

”E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu.

Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, declara Cristina Ich, conform click.ro.

Vezi și Cum arată Christina Ich fără pic de machiaj: ”Asta-i fața mea. Fără filtru, fără make-up”

Citește și:

Ce se întâmplă cu căsnicia lui Ilie Năstase. Ioana a făcut declarații surprinzătoare: ”M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că…”

Fiul Mirelei Vaida a văzut la TV că mama lui e atacată. Cum a reacționat și cum i-a explicat vedeta ce s-a întâmplat