Cristina  a publicat pe contul de socializare prima imagine cu bebelușul ei, alături de care a scris un mesaj, în care le mărturisește fanilor cum se simte. Iubita lui Alex Pițurcă a dezvăluit și câte kilograme a slăbit până acum și este fericită pentru că bebelușul este bine si cuminte. „Am înviat din morţi. Ce să vă zic. După ce naşti nu rămâi cu burtă mai deloc. Şi mi se văd şi primele pătrăţele. Cred că am dat jos 10 kilograme. Sunt bine (…) Bebelușul este fix cum mi-am dorit: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme”, a spus Cristina Ich pe contul de socializare.

Cristina, inainte sa nascaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cert este că și-a recuperat aproape total silueta de dinainte și că mai are doar un mic pas până ca abdomenul ei să fie din nou perfect.

Vedeta, supranumită Angelina Jolie de România, a zis că bebelușul este așa cum se aștepta. Are trăsături foarte fine și dulci, iar numele Noah Alexandru i se potrivește mănușă. Mai mult, ea a ținut să precizeze că bebelușul ei a primit nota 10 la naștere deși multe femei o criticau și îi spuneau că o să iasă subnutrit pentru că e prea slabă. De altfel, Cristina a mărturisit că a reușit să treacă peste problemele cu care s-a confruntat după naștere cu ajutorul părinților ei, care au fost alături de ea zi de zi, dar și cu cel al lui Alex.

Cristina ICH a devenit mămică pentru prima dată vineri, pe 25 octombrie. Ea a dus pe lume un băiețel perfect sănătos, acesta fiind primul copil al ei și al iubitului său, Alex Pițurcă.