Cristina Ich și Alex Pițurcă au o relație din care ies scântei de multe ori. Tânăra de peste Prut, supranumită „Angelina Jolie de România”, a fost invitata lui Radu Țibulcă în podcastul „Vin de-o poveste”, difuzat joi, 23 iunie. Discuția s-a învârtit în jurul relației ei cu bărbații, în special cu actualul partener, Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României, Victor Pițurcă.

Cristina Ich, despre problemele din relația cu Alex Pițurcă

Cristina și Alex au un băiețel împreună, pe Noah (2 ani și jumătate), nu sunt căsătoriți, dar nici nu intenționează. Iar asta pentru că, spune Cristina, situația nu e deloc roz în relația ei. „Nu că nu m-am înțeles… dacă nu era Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți”, spune Christina. Ea aduce un plus de explicații și recunoaște că s-a confruntat cu infidelitatea partenerilor: „Băi, știi ceva? Toți bărbații din viața mea m-au înșelat (…) Aaa! Nu te gândi că e vreun potolit omul sau vreo ușă de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat. Eu nu sunt chiar atât de afectată, eu știam ce mi-am luat, înțelegi? Alex e un bărbat căruia îi place viața, distracțiile. L-am lăsat să facă exact ce și-a dorit. Dar ajungi la un moment dat să simți că nu e ok. Le faci la 20, la 30, băi dar pe la 40 te mai potolești”, spune Cristina Ich.

Bruneta recunoaște, însă, că și ea este o femeie cu care nu oricine poate să reziste. „Eu nu înțeleg cum stau unii cu mine, vă rog să mă credeți. Nu că sunt dificilă, tu știi foarte bine…la mine nu ai voie să mănânci șaorma, să nu miroasă a usturoi, a ceapă nu, aia nu, aia nu, mai fac și crize din când în când…”.

christina-ich-1-alex-piturcaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o tentativă de a se căsători, atunci când el i-a dat un inel de logodnă, însă nu au mai ajuns la altar. „Eu de la Alex am inelul de logodnă și la revedere, asta e singurul cadou pe care l-am primit. Adică…trebuia să mi-l dea”, spune Cristina.

Într-un alt podcast, cel moderat de Cătălin Măruță, Ich a explicat că nu se vede fată măritată și în nici un caz nu își dorește să ia numele bărbatului de lângă ea.

Cristina Ich: „E haos între noi. Ne certăm din orice”

“Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: «băi, femeie, ești nebună? E secolul 21». Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a mai spus Cristina, în dialogul cu Măruță.

“Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta. Momentan nu mai vreau alt copil”, a adăugat bruneta.

”Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el”, a spus Cristina.

”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a mai declarat Cristina pentru Cătălin Măruță.

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin: ”Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult”

Citește și: Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. Vedeta și-a uimit fanii cu ultima fotografie postată: „Ținuta de la Georgeta la purtător”