Prezentatoarea TV Cristina Herea este însărcinată și va deveni mămică pentru prima dată la vârsta de 35 de ani. Vedeta a mărturisit că primele trei luni au fost foarte grele și a dezvăluit când își va ține beblușul în brațe.

Cristina și soțul ei, Mihai Benga, trec prin cele mai fericite momente din viața lor. Cei doi își doreau foarte mult să devină părinți, iar dorința li s-a împlinit la aproape un an de la nuntă. Jurnalista în vârstă de 35 de ani va deveni mamă pentru prima dată, la finalul lunii noiembrie. Bucuria este foarte mare, deoarece, atât ea, cât şi soţul ei, Mihai Benga, şi-au dorit acest copil şi a venit la momentul potrivit.

cristina hereaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta TV a mărutirist că a fost o perioadă foarte dificilă pentru ea, pentru că s-a simțit foarte rău şi a fost nevoită să facă multe drumuri la spital, dar este convinsă că totul va fi bine şi abia aşteaptă să îşi cunoască copilul.

„Sunt în 14 săptămâni de sarcină. Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai, reuşesc să rămân optimistă că totul va decurge bine. Sunt foarte norocoasă că îl am alături şi mă sprijină necondiţionat”, a declarat, Cristina Herea pentru romaniatv.net.

Cristina Herea și Mihai s-au cunoscut la un eveniment caritabili și au devenit soț și soție, pe 15 iulie 2020.

Citește și:

Ce pensie avea Ion Dichiseanu. „Nu mă plâng, aceasta este menirea mea pe pământ”, spunea actorul înainte să moară

Nepotul prințesei Diana, de la cel mai râvnit burlac la unul dintre cei mai bogați tineri din Marea Britanie. Ce avere ar putea moșteni?