Cristina trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, cu care s-a căsătorit în 2013. Cei doi au devenit părinți prima dată în 2015, când vedeta a adus pe lume o fetiță, pe  micuța  Yvonne (5). Doi ani mai târziu a venit pe lume și  Anais (2 ani ), iar acum Cristina a născut și un băiețel.

 

cristinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Se pare că cele două fetițe ale fostei prezentatoare sunt extrem de încântate că au acum și un frățior și l-au așteptat cu nerăbdare acasă pe micuț. Micuțele s-au îmbrăcat ca două zâne, iar în casă au scris cu baloane, cu ajutorul tatălui lor, „Bine ai venit acasă, Nicolas”, fiind încântate să-și cunoască frățiorul.

Cristina Dochianu Fogarassy are două fetițe superbe

Cristina a imortalizat momentul și a făcut publică imaginea pe rețelele de socializare. De când a devenit mămică, celebra blondă s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a dedicat tot timpul fetițelor ei, care sunt superbe și i-au moștenit trăsăturile frumoasă.

Până la căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, Cristina Dochianu a avut o relație mediatizată cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush, începută la finalul lui 2007 și încheiată în 2010. Ulterior, ea l-a cunoscut pe omul de afaceri Cristian Fogarassy, cu care are o căsnicie fericită de șase ani.

Citește și: