Cristina Dochianu, mai exact Cristina Fogarassy, după căsătorie, a renunțat la televiziune în 2016, dar de atunci reușește să ne surprindă în cel mai frumos mod posibil. Blondina cu față de păpușă a lăsat în urmă cariera și se dedică familiei sale. Își adoră soțul, dar întreaga ei lume se învârte în jurul copiilor, care iată că acum sunt 4 la număr. Fosta știristă a născut, în secret, încă o fetiță!

Cristina Dochianu a născut în secret al patrulea copil

În 2015, Cristina Dochianu a adus pe lume primul copil, o fetiță, Yvonne (7 ani), iar, în 2017 s-a născut și a doua fiică, Anais (5 ani). Nicholas a împlinit 3 ani și jumătate luna trecută, iar pe mezina Maria-Evelin Cristina ne-a prezentat-o, pe Instagram, de curând. Micuța are doar câteva luni și pare îmbrăcată în hăinuțe de botez. Este adorabilă și a moștenit ochii azurii ai frumoasei sale mame. Fostele colege de breaslă, precum Anca Serea sau Raluca Lăzăruț, au felicitat-o imediat pe Cristina și i-au comantat în dreptul imaginii cu mezina familiei.

cristina-dochianu-fogarassy-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy s-au căsătorit în 2013

Fosta prezentatoare de știri sportive de la Antena 1, GSP TV și, ulterior, Prima TV, a absolvit Academia de Studii Economice, secția Comert-Turism. Primul ei job a fost cel de hostess, iar debutul la TV a avut loc la matinalul „Dimineața devreme”, de la Antena 1. În scurt timp, frumușica poreclită Cristimica de Dan Capatos, cel care a lansat-o, s-a mutat la pupitrul știrilor sportive la același post tv.

Cristina și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy, în vara anului 2013. S-au căsătorit civil la 15 decembrie 2013, după numai șase luni de relație, și religios, în august 2014. După numai patru luni de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, o fetiță. Afaceristul Cristian Fogarassy a mai fost căsătorit o dată, fosta sotie, Andreea, dăruindu-i un băietel. Cei doi au divorțat în anul 2012.

Cristina s-a retras de pe micul ecran în 2016. Cristina Dochianu a avut, timp de mai multi ani, o relatie cu Radu, componentul trupei Crush, cel care canta alaturi de Alexandra Ungureanu.

Citește și: O mai știi pe frumoasa Cristina Dochianu? A devenit mămică a treia oară și e extrem de fericită

Citește și: Cristina Dochianu Fogarassy a devenit mămică a treia oară. Cum au reacționat fetițele ei când și-au văzut frățiorul