Cristina Dochianu, mai exact Cristina Fogarassy, după căsătorie, a împlinit 39 de ani pe 10 iulie. A renunțat la televiziune în 2016, dar de atunci reușește să ne surprindă în cel mai frumos mod posibil. Blondina cu față de păpușă a lăsat în urmă cariera și se dedică familiei sale. Își adoră soțul, dar întreaga ei lume se învârte în jurul copiilor, care acum sunt 4 la număr. Fosta știristă a născut, în secret, încă o fetiță!

Vezi și: Imagini cu prințesele lui Cristi Chivu. Cum arată azi Adelina Chivu, la 14 ani de când a ieșit de pe „sticlă”. Nici pe fete nu le mai recunoști. Sunt mari și frumoase ca mami

Cristina Dochianu a născut în secret al patrulea copil

În 2015, Cristina Dochianu a adus pe lume primul copil, o fetiță, Yvonne (7 ani), iar în 2017 s-a născut și a doua fiică, Anais (6 ani). Nicholas are 4 ani, iar mezina, pe care o cheamă Maria-Evelin Cristina, a venit pe lume anul trecut, în primăvară. Micuța este adorabilă și a moștenit ochii albaștri ai mamei.

Cristina este tare dedicată vieții de familie, iar postările ei din social media au legătură cu soțul, casa și cei patru copii. „Iubirile mele”, „Primăvara mea”, „Minunea mea”, acestea sunt cuvintele pe care frumoasa blondină le folosește atunci când vorbește despre cei dragi.

cristina-dochianu-111SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy, 9 ani de la nuntă

Fosta prezentatoare de știri sportive de la Antena 1, GSP TV și, ulterior, Prima TV, a absolvit Academia de Studii Economice, secția Comert-Turism. Primul ei job a fost cel de hostess, iar debutul la TV a avut loc la matinalul „Dimineața devreme”, de la Antena 1. În scurt timp, frumușica poreclită Cristimica de Dan Capatos, cel care a lansat-o, s-a mutat la pupitrul știrilor sportive la același post tv.

Cristina Dochianu a născut în secret
Cristina Dochianu a născut în secret

Cristina și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy, în vara anului 2013. S-au căsătorit civil la 15 decembrie 2013, după numai șase luni de relație, și religios, în august 2014. Anul acesta vor sărbători 9 ani de la nunta fastuoasă.

După numai patru luni de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, o fetiță. Afaceristul Cristian Fogarassy a mai fost căsătorit o dată, fosta sotie, Andreea, dăruindu-i un băietel. Cei doi au divorțat în anul 2012. Cristina s-a retras de pe micul ecran în 2016. Cristina Dochianu a avut, timp de mai multi ani, o relatie cu Radu, componentul trupei Crush, cel care canta alaturi de Alexandra Ungureanu.

Citește și: Raluca Blejușcă, ex-Angels, apariție rară la o gală mondenă. Are 5 copii superbi și o căsnicie fericită cu soțul procuror

Citește și: Raluca Lăzăruț, gravidă pentru a doua oară, a anunțat numele și sexul bebelușului. Actrița apare în ipostaze incredibile alături de un celebru actor din „Breaking Bad”