Alte vedete își încearcă aptitudinile alături de Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate la Jocuri de celebritate. Noi probe pline de haz sunt pregătite pentru celebrități și prietenii lor. Miercuri seară, Sorana Darclee, Vasile Calofir și Andreea, prietena Soranei, aduc energie pozitivă în echipa lui Octavian Strunilă. Pe canapeaua din fața lor, Cristina Cioran, Cătălin Moroșanu și Marius, prietenul lui Moroșanu, aduc forță și decibeli în echipa lui Paul Ipate.

jocuri-de-celebritate-echipa-octavian-strunila

Vasile Calofir, Sorana și Octavian Strunilă

Aceștia vor vor fi în posturi inedite, iar reacțiile celebrităților la situațiile amuzante cu care se vor confrunta vor stârni hohote de râs. Energia pozitivă și bucuria vor fi de-a dreptul contagioase.
Proba Numele are cuvântul și îl va determina pe Bobonete să spună: “Dacă știam, puneam cronometrul și pe fețele astea de gânditoare!”.
Nici la restul probelor Block Busters, Fii pe fază, Micuțul Picasso și Dansez pentru tine, replicile savuroase nu vor întârzia să apară. În această seară, de la 22:30, la Pro Tv, se va afla cât de tare s-au distrat celebritățile și care echipă a reușit să ajungă în proba finală.

Se confruntă și reprezentanții Atletico Textila cu cei din Las Firbinți

Joi, de la 22:30, două echipe de oameni amuzanți prin definiție se vor confrunta în sufrageria lui Bobonete. Cea mai amuzantă echipă de fotbal din România, Atletico Textila, și-a trimis doi reprezentanți la Jocuri de celebritate: Angel Popescu și Răzvan Oprea. Nici fierbințenii nu s-au lăsat mai prejos și i-au trimis pe Toma Cuzin și Ecaterina Țugulea să îi ia banii lui Bobonete.

jocuri-de-celebritate

Prezentatorul Mihai Bobonete e mereu pus pe șotii.

Credit foto: Pro Tv