În viața Cristinei Cioran s-a întâmplat o mare minune în urmă cu puțin peste un an, atunci când a venit pe lume fetița sa. Din fericire, deși născută prematur, micuța s-a născut sănătoasă, iar Dumnezeu a avut grijă de ea, astfel că vedeta TV se bucură în prezent de copilul pe care și l-a dorit atât de mult.

Mamă din nou?

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu vedeta, iar Cristina Cioran a precizat că în primele zile de după nașterea Emei s-a gândit că aceasta nu ar putea să supraviețuiască, dat fiind faptul că a venit pe lume prematur.

”Da, am crezut în primele zile (n.r. că nu va supraviețui), nu știm dacă va trăi, căci copiii născuți prematur au șanse, dar există și necazuri. Nici nu știu cum să pun în cuvinte, pentru că e foarte dificil de spus, dar într-adevăr un număr foarte mare de copii născuți prematur sunt născuți cu probleme, noi am avut foarte mare noroc și era sănătoasă”, a povestit Cristina Cioran despre momentele grele prin care a trecut.

Ceea ce a condus la o naștere prematură a fost de fapt toxiinfecția alimentară pe care Cristina Cioran a făcut-o în acele zile și care au provocat travaliul. Ea a mărturisit că nu se aștepta să se ajungă aici și nicio secundă nu și-a imaginat cum ar fi dacă nu va putea să ducă sarcina până la final și ar exista varianta de a naște prematur.

”Chiar mi-am reproșat ulterior că nu m-am uitat și la Worst Case Scenario, să văd ce ar fi dacă, ce aș putea face în caz că, am zis să nu atrag nimic sau nu știu ce.

Am avut o toxiinfecție alimentară, enterocolită acută și enterocolita a declanșat travaliul și a fost combinat cu un si fibron care a crescut în sarcină foarte mult”, a mai zis Cristina Cioran.

Cum a trecut deja un an și două luni de la nașterea fetiței, acum Cristina Cioran și Alex Dobrescu, partenerul ei, au noi planuri și își doresc încă un copil. Vedeta a precizat că deja lucrează în acest sens și vor să-i facă micuței Ema și o surioară sau un frățior, însă depinde doar dacă Dumnezeu va vrea să le mai ofere încă o minune.

”Ne gândim, să vedem dacă ne și iese. Da, deja lucrăm, să vedem dacă se poate, că na”, a mai spus Cristina Cioran.

cristina-cioran-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu se căsătoresc

Cum toată lumea așteaptă și nunta, Cristina Cioran a ținut să lămurească că acest lucru nu se va întâmpla. Ea susține că a discutat cu iubitul ei legat de aceast subiect, iar amândoi au ajuns la concluzia că le e foarte bine și fără să facă acest pas în relația lor, astfel că preferă să nu ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

”Nu facem nicio nuntă, nu suntem adepții căsătoriei. Suntem ca și căsătoriți, relația noastră e foarte intensă, o avem pe Ema, îl avem pe Noel (n.r. fiul lui Alex Dobrescu, dintr-o altă relație), nu e nevoie. (…) Am stat de vorbă, ne-am sfătuit și am ajuns la concluzia că mai bine așa, adică suntem bine așa”, a mai zis Cristina Cioran.

În ceea ce privește creșterea micuței Ema, Cristina Cioran și Alex Dobrescu se ocupă în totalitate de cea mică, neavând o bonă sau un alt ajutor. Vedeta a transmis că atunci când merge la evenimente, fie fetița stă cu tatăl ei acasă, fie chiar o ia cu ea, dacă este posibil și are voie, așa cum, de altfel, s-a întâmplat la un eveniment recent.

”Este superb, ea a împlinit un an și două luni, este absolut superb, ne înțelegem foarte bine, stăm noi trei. Nu avem bonă, nu avem alt ajutor. Când sunt plecată ori stă Alex cu ea, ori o iau cu mine. Așa ne-am și dorit, să ne luăm copilul oriunde se poate și unde poți să intri cu copil”, a mai povestit Cristina Cioran.

Vezi și Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, i-au rupt turta Emei. Ce a ales micuța de pe tavă

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, surpriză în miez de noapte de la Corina Caciuc. Antrenorul a împlinit 47 de ani! Ce mesaje și-au transmis cei doi în văzul lumii

Dieta lui Maurice Munteanu. Metoda simplă cu care a slăbit 23 kg. Acum este de nerecunoscut