Zis și făcut. Conform tradiției, evenimentul a avut loc cu multe zâmbete și mari emoții din partea părinților. Potrivit obiceiului, mai multe obiecte au fost puse pe o tavă, iar Ema a ales apoi trei dintre ele. Petrecerea a fost restrânsă și a fost organizată la reședința în care Cristina Cioran și Alex Dobrescu locuiesc alături de fata lor.

Câțiva apropiați, dar și nașii Emei, au participat la eveniment și au fost martori la momentul în care fetița „și-a decis viitorul”, după cum se spune în popor. Se pare că Ema va călca pe urmele mamei sale, va fi cochetă și mereu pe drumuri. De ce spunem asta? Iată ce a ales de pe tavă!

„A ales de pe tăviță rujul, cheile și microfonul”, a transmis Cristina Cioran, conform Playtech.ro.

Ema-a-implinit-un-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Părinți din nou?

Acum că fiica sa a împlinit deja un an, iar amintirile neplăcute au fost înlocuite rapid cu unele cât se poate de frumoase, Cristina Cioran a mărturisit că își dorește să devină mamă din nou.

„Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, spunea Cristina Cioran, la un moment dat, la Pro TV.

Mai mult, la aceeași televiziune, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că perioada sarcinii i-a plăcut foarte mult, i s-a părut un lucru extraordinar și viața sa s-a schimbat radical de atunci.

Să fii mamă e unul dintre cele mai frumoase lucruri, mai spune Cristina Cioran, iar noua etapă din viața sa a adus cu sine o serie de experiențe pe care le-a caracterizat ca fiind „extraordinare”.

Vezi și De ce nu vrea să se căsătorească Cristina Cioran: “Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15”

Citește și:

Alexandru Arșinel este internat la un azil de bătrâni, într-o stare de sănătate precară. Cum a fost găsit

VIDEO Roxana Nemeș, imagini din noua casă: „Aici e camera copilului”. Vedeta e șefă de șantier